Oferta completa de manuale scolare a librariei online Libris

Pentru scoala, ca in fiecare an, Libris.ro este pregatita pentru inceperea anului scolar 2016-2017 cu o oferta completa.

librarie online LibrisPeste 3.000 de titluri din categoria Manuale si Carte Scolara sunt disponibile pentru a fi comandate, si au reduceri de pana la 30%.

Oferta completa de manuale cuprinde titluri pentru toate clasele de invatamant, de la toate editurile din Romania care tiparesc manuale (in acord cu programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei), pentru toate disciplinele studiate in scoala. Manuale Humanitas, manuale Teora, Corint, Aramis, Art, manuale Ana, Gama, etc se gasesc pe Libris.ro si sunt livrate gratuit, fara taxe de transport. Desigur, fiecare disciplina de studiu careia ii corespunde si un caiet de lucru isi gaseste perechea pe libris.ro: caiete de lucru pentru prescolari, caiete de lucru pentru dezvoltarea abilitatilor, pentru matematica, pentru scriere, pentru dezvoltarea vorbirii, dar si pentru limbi straine.

Peste 1600 de titluri sunt disponibile in categoria Culegeri si Auxiliare: memoratoare, carti de colorat pentru a invata alfabetul, lecturile copilariei pentru diferite categorii de varsta, lecturile scolarului, caiete de vacanta, teste pentru BAC, dar si pentru evaluarea nationala. Celebrele manuale Fibel pentru invatarea limbii germane, dar si manualele de limba latina intregesc oferta de manuale pentru invatarea diverselor limbilor straine.

Oferta Libris de manuale si carte scolara cuprinde atat manuale pentru clasa pregatitoare, cunoscuta in ultimii ani drept clasa 0, carti prescolare si de joc, dar si manuale pentru scoli profesionale. Sigur, din acest pachet complet pentru scoala nu pot lipsi dictionarele: de sinonime, antonime, verbusoleta, dictionare explicative, DOOM-ul, indrumatoare de scriere corecta si dictionare de frazeologie.

Sunteti asteptati pe Libris.ro unde livrarea se face rapid, in 24-48 ore de la plasarea comenzii si GRATUIT. Din august 2013, transportul prin curier rapid este asigurat de Libris, clientul nu plateste taxe de transport, indiferent de valoarea comenzii plasate.

Despre Libris
Libraria online Libris.ro, divizia online a Libris SRL, este cea mai mare librarie online din Romania, cu peste 110.000 de carti in limba romana si engleza. Din luna august a anului 2013, a devenit primul magazin online din Romania care ofera permanent transport gratuit prin curier pentru orice comanda.
Loredana Tudor
Marketing Manager

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *