OBF | Online Business Forum Iasi (15 iunie 2010)

Seria evenimentelor Online Business Forum continua la Iasi cu tematica Social Media pentru Afaceri. Acest subiect fierbinte al domeniului online va fi dezbatut din punct de vedere al utilitatii pentru dezvoltarea afacerilor impreuna cu 12 specialisti din domeniu. Conferinta va avea loc pe data de 15 iunie, la Hotel Unirea, salon Mezanin, cu incepere de la ora 9.00.

Studiile arata ca romanii au depasit media europeana la stat pe retele sociale, cu toate astea domeniul este inca tanar si companiile ezita in a vedea Social Media ca un instrument de business. Ca orice alt instrument de marketing, Social media are nevoie de strategie, obiective si coerenta. Iar asta cere timp si resurse. Nu e suficient un cont de Facebook, lumea nu se va inghesui sa fie prietena cu o companie intr-o retea sociala si cineva trebuie sa acorde un minim de atentie contului de twitter – sunt realitatile Social Media Business.

Printre speakerii care vor vorbi despre relevanta, reputatie si  prezenta in Social Media, despre Facebook sau Twitter,  reinventarea afacerilor si  metode de sporire a veniturilor prin intermediul acestui instrument  se numara: Adrian Niculescu, Ciprian Stavar, Ionut Tudor, Andreea Stan, Mugur Frunzetti, Gabi Dobocan, Doru Panaitescu, Ionut Andrei, Viorel Copolovici, Costi Teleman, Ionut Tudor, Bogdan Gavrila si Ionut Oprea.

Online Business Forum este un eveniment adresat antreprenorilor si oamenilor de afaceri din Romania care folosesc Internetul ca suport in cresterea business-ului. Scopul este acela de a incuraja utilizarea tuturor resurselor puse la dispozitie de mediul online pentru cresterea afacerii, inclusiv a domeniului Social Media, totul intr-un mod cat mai practic si imediat aplicabil pe profilul companiilor participante.

Conferinta  este organizata de Fundatia Post Privatizare (FPP) si Underclick.ro, fiind o serie de conferinte si workshop-uri dedicate promovarii beneficiilor de business pe care le presupune includerea instrumentelor onlinein strategia de dezvoltare a intreprinderilor mici si mijlocii. Evenimentul va fi urmat in toamna de o serie de alte evenimente la nivel national. Calendarul evenimentelor si alte informatii sunt disponibile pe site-ul oficial, www.obf.ro.

Mai multe detalii legate de inscriere si conferinta gasiti pe http://obf.ro/online-business-forum-iasi-2-673/

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *