NYT pe SMS

The New York Times a lansat un serviciu de mesaje text prin care le va transmite consumatorilor sai, pe telefon sau alte dispozitive mobile, cele mai noi informatii din continutul ziarului, precum si materiale din cadrul The Times Magazine.

“Avand in vedere ca site-ul nostru mobil inregistreaza o crestere semnificativa, acesta este urmatorul pas al eforturilor noastre de a exploata la maxim acest mediu”, a declarat Rob Larson, Vice President pentru management si dezvoltare de produse al NYTimes.com.

“Vrem ca cititorii nostri sa aiba acces la stirile si editorialele noastre oriunde, noul serviciu facilitand accesarea in miscare a informatiilor pe care le oferim. Intentionam sa folosim toate platformele disponibile pentru a distribui informatiile si stirile de calitate ale New York Times”
, a spus el.

Utilizatorii noului serviciu trebuie sa trimita un SMS cu un cuvant cheie la un numar pus la dispozitie de New York Times, urmand ca apoi sa primeasca cele mai recente trei articole publicate in sectiunea care ii intereseaza.

Continuturile furnizate de NYT pot fi afisate pe orice tip de telefon sau dispozitiv mobil.

NYT ofera acest serviciu in mod gratuit, insa el ar putea fi taxat de providerii de telefonie mobila.

In august 2007, site-ul mobil al NYT a fost desemnat cel mai bun site mobil de stiri de catre compania americana de cercetare Forrester Research.

The New York Times Company este una dintre principalele companii media din Statele Unite, inregistrand venituri de 3,3 miliarde de dolari in 2006 si detinand numeroase ziare, intre care The New York Times, International Herald Tribune, The Boston Globe, 15 cotidiene si circa 30 de site-uri, inclusiv NYTimes.com, Boston.com si About.com.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *