Noutati la magazinul online Buzztard.ro

La doar trei luni de la lansare, buzztard.ro isi tine promisiunea si aduce in Romania cea mai proaspata colectie Animal, colectia pentru copii toamna-iarna 2011.

comert electronic

Magazinul online buzztard.ro s-a lansat in iunie 2011, adunand la un loc bijuterii, accesorii, jucarii, haine, lucruri de pus in camera. Pentru copii, adolescenti si parinti atipici.

In vara acestui an, odata cu lansarea magazinului online, am adunat la un loc pe buzztard.ro cele mai tari (dar si moi!) chestii pentru copilul tau atipic. Nu din snobism, ci din convingerea ca si copiii merita respect si timp din timpul tau, ca sunt fiinte cu gandire independenta si personalitate proprie.

Asta pentru ca noi ne-am jucat. Ne jucam. Iesim afara. Mergem in parc. Si iarna! Scoatem limba cand ne zice cineva ca ne trage curentul. Bau-bau ne lasa rece, dar credem in Mos Craciun. Clar! Ah! Si ne certam cu vanzatoarele care insista sa ne dea pungi de plastic!

In magazinul nostru online gasesti bijuterii, accesorii, jucarii, haine, lucruri de pus in camera – facute de noi, facute de alti designeri sau selected items de la branduri consacrate.

Sepala Kids, MyPrecious Buzztard, Karakiri, Stickpartout, Bolbocas, Cristina Marian, Parents of the Revolution, Melissa&Doug, Alex Toys, Tolo Toys, Active People sunt brandurile prezente pe buzztard.ro inca de la deschidere.

Despre Buzztard.ro

Buzztard.ro este un magazin online pentru copii si adolescenti cel putin la fel de natural-cool si free your mind ca parintii lor.

www.buzztard.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *