Noul website MIRA TELECOM

Pentru o mai buna informare si comunicare cu actualii si potentialii utilizatori, MIRA TELECOM anunta lansarea unei noi interfete online a website-ului miratelecom.ro, mai prietenoasa, mai accesibila, mai completa.

Mira TelecomCu informatii actualizate despre cele mai noi si importante proiecte, cu imagini reprezentative despre activitatea companiei, noua interfata electronica are sectiuni si servicii nou introduse pentru o navigare mai usoara si o informare completa a potentialilor parteneri, clienti sau colaboratori.

Noua structura a website-ului a fost configurata in sapte secţiuni principale: Despre noi, Certificari, Securitate, Telecomunicatii, stiri, cariere si Contact, fiecare cu subsectiuni.

Astfel, ariile de competenta, serviciile si produsele companiei sunt mult mai bine structurate pe linii de business si domenii de interes, incat utilizatorul sa poata gasi rapid informatia dorita.

Ca elemente de noutate – au fost introduse pagina de Cariere si subsectiunea de Fibra Optica Radium, brand propriu al companiei MIRA TELECOM. In plus, acum exista informatii despre istoricul companiei, misiune, viziune, valori si oportunitati de cariera pentru cei interesati de o noua provocare profesionala.

Elementele de interactivitate sunt prezente prin formularul de contact online si posibilitatea de a trimite mesaje cu subiect predefinit, printr-un simplu click.

Cu un design modern si usor de utilizat, www.miratelecom.ro ofera vizitatorilor un set complet de informatii despre profilul companiei MIRA TELECOM, liniile de business si cele mai importante proiecte finalizate in 2011 si reprezinta, in acelasi timp, o invitatie la navigare si informare.

Site-ul este disponibil in limbile romana si engleza.

Despre Mira Telecom

MIRA TELECOM – companie cu capital integral romanesc – si-a inceput activitatea in octombrie 1998, cu distributia echipamentelor de radiocomunicatii. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom, dublate de un serviciu integrat eficient si operativ, care sa aduca o reala valoare adaugata operatiunilor clientilor.

Dana Matei – PR and Marketing Manager

MIRA TELECOM
www.miratelecom.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *