Noul website Honda Romania

Hirotomo Kani, Presedinte Honda Trading Romania: “Este cel mai bun moment pentru a lansa noul site si oferta speciala prin care sarbatorim evenimentul. Acum oferim mai multe solutii de achizitie a unui automobil Honda, iar pentru cei care au deja unul, venim cu o serie de module – liste de accesorii, informatii despre garantii sau noutati din lumea Honda. Noul site ofera o multitudine de avantaje, de la continutul informativ la posibilitatea de a contacta un dealer autorizat in orice moment”.

Clientii actuali pot folosi site-ul pentru a gasi toate informatiile necesare, incepand cu manualele de utilizare (inclusiv pentru sistemele de navigatie), pana la programare pentru revizia tehnica si garantii. S-a dorit ca site-ul sa fie cat mai interactiv si cat mai atractiv cu putinta, de aceea s-au utilizat intensiv cele mai noi functionalitati video si flash, atat in prezentarea modelelor cat si a tehnologiilor dezvoltate.

Noul Hondatrading.ro, realizat de Infinit Interactive Solutions, aduce universul Honda mai aproape de utilizator, prin sectiuni noi, precum harta interactiva cu dealerii Honda, modulul de comparare modele, cel de programare la drive test si posibilitatea de a cere o oferta de finantare online.

Platforma site-ului este acum mult mai complexa, asigurand multiple functionalitati, incepand cu un modul de vizualizare 360 a modelului selectat, pana la posibilitatea de a compara simultan 3 modele din gama Honda. Vizitatorii pot accesa astfel toate informatiile necesare legate de automobilele disponibile, pentru a face cea mai potrivita alegere.

Un alt punct important in dezvoltarea noului site a fost prezentarea cat mai detaliata a tehnologiilor avansate care se regasesc in fiecare din modelele Honda indiferent ca vorbim de propulsiile hibride de ultima generatie, de binecunoscutele motoare i-VTEC cu admisie variabila sau de performantele sisteme de siguranta activa si pasiva.

Posesorii unui automobil Honda, cat si cei care intentioneaza sa isi achizitioneze unul nou, pot descarca brosurile cu accesorii in format PDF direct de pe site-ul Honda Trading Romania, pentru a-si personaliza in cele mai mici detalii modelul preferat.

Istoria si filosofia Honda, elemente definitorii pentru companie, au acum o sectiune distincta, foarte usor de parcurs, care evidentiaza cei mai importanti pasi facuti inca de la infiintare si secretele din spatele succeselor acesteia pe plan global.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006 si a livrat pana in momentul de fata peste 5.200 de autoturisme Honda pe piata autohtona. www.honda.ro

Fondata in 1948, compania Honda este in prezent liderul mondial in producerea echipamentelor motorizate, oferind o gama vasta de produse si tehnologii, cu o preocupare constanta fata de mediul inconjurator.

Honda se straduieste sa fie in continuare o companie pe care societatea si-o doreste, respectand angajamentele fata de parteneri si impartaseste bucuria cu oamenii din toata lumea.

Infinit Solutions, parte a grupului Infint Holding, este o agentie full service ce dezvolta platforme de comunicare complexe prin servicii de ATL, BTL si Interactive.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *