TripMe.ro – o noua infatisare

Agentia TripMe a beneficiat de curand de un nou design al site-ului de prezentare. Ideea redesign-ului a luat nastere datorita nevoii de adaptare cererii clientilor, de satisfacere a nevoilor acestora, dar si pentru a realiza un websiteagentia de turism TripMe cat mai sugestiv nisei din care face parte.

Despre TripMe

TripMe este o agentie de turism cu peste 10 ani experienta. Pentru a-si extinde aria de clienti a luat nastere site-ul tripme.ro care este mai mult decat un site de prezentare. Este de fapt un portal turistic unde orice utilizator al internetului isi poate planui si rezerva vacanta in majoritatea colturilor lumii. Pe site se regasesc peste 7000 de hoteluri active din Grecia, Turcia, Bulgaria, Brazilia, Jamaica si multe alte tari exotice.

Desi tripme.ro ne ofera posibilitatea de planuire a vacantei in aproape toate colturile lumii, agentia se bazeaza in special pe ofertele de vacante in Bulgaria, Grecia si Turcia.

Apeland la serviciile agentiei de turism TripMe aveti garantia unor preturi mai mici. Asta deoarece rezervarea unui hotel sau a unei excursii prin intermediul site-ului se face direct cu hotelul in care urmeaza sa va cazati. TripMe lucreaza direct cu hotelurile ce se afla pe portalul turistic, fara alti intermediari.

Web design

Website-ul vine cu un background alb, dar cu multe alte elemente compuse din culori aprinse, care induc starea de vacanta, de litoral, de croaziere in tari exotice. Desi site-ul se bazeaza in special pe nuantele de albastru, pe alocuri se regasesc si culorile portocaliu, rosu sau verde. Pe langa asta, imaginile cu hoteluri pe malul marii fac site-ul sa fie intr-adevar plin de viata.

Cum functioneaza? Cum rezervam o vacanta?

TripMe.ro vine cu o varietate de oferte de sezon adaptate cererii. Astfel, pe prima pagina gasim oferte All Inclusive, Last Minute, Family, Economy, Croaziere sau Early Booking. Dand click pe oricare din aceste oferte ni se deschide o pagina cu destinatiile si hotelurile ce se incadreaza in respectiva oferta.

Datorita cererii foarte mari de oferte Bulgaria, pe prima pagina a site-ului se gasesc si categoriile cu oferte Bulgaria si Oferta Litoral Bulgaria 2015. Diferenta dinte cele doua este data de faptul ca prima categorie cuprinde si hotelurile si statiunile montane din Bulgaria.

Pentru a face o rezervare pentru o vacanta in Bulgaria sau in orice alta tara trebuie strabatuti niste pasi foarte simpli. Alegem destinatia de vacanta ori din calculatorul din partea superioara a site-ului, selectand tipul de vacanta (litoral, munte, family, revelion etc), tara in care dorim sa ajunge si orasul, dupa care apasam butonul “Cauta hotel”, ori selectand una din categoriile de vacanta prezentate pe site. Astfel ni se vor lista o serie de hoteluri in functie de criteriile alese de noi.

Daca vreti sa va bucurati de un sejur in Bulgaria, atunci este la fel de simplu. Intrati pe pagina oferte Bulgaria 2015 si alegeti atat statiunea cat si hotelul in care doritis a va cazati. Fiecare hotel este insotit de pretul pe noapte si informatii detaliate despre conditiile oferite.

Pentru a rezerva cu adevarat o vacanta pe TripMe.ro, pur si simplu alegem hotelul ideal din destinatia prestabilita, selectam perioada si numarul de nopti al sejurului, numarul de persoane, tipul de serviciu de care dorim sa beneficiem si dam click pe butonul “Rezervare”. Dupa aceea completam campurile cu numele persoanelor ce urmeaza a fi cazate, datele de facturare si asteptam confirmarea.

Daca doriti sa va bucurati de cele mai bune oferte Bulgaria, Grecia sau Turcia atunci TripMe este alegerea potrivita.

Detalii de contact:

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *