Noul site ALFA SOFTWARE

Noul site este dezvoltat pe o platforma revolutionara de tip content management system care permite actualizarea informatiilor intr-un timp extrem de scurt.

www.asw.ro este organizat pe mai multe sectiuni care cuprind informatii specifice despre activitatea Alfa Software, dar si informatii generale privind ERP-urile si tehnologiile utilizate in dezvoltarea lor, absolut necesare pentru fundamentarea corecta a unei decizii de achizitionare a unui astfel de sistem.

Sectiunea “Compania” prezinta evolutia Alfa Software si a sistemelor informatice integrate dezvoltate de aceasta de-a lungul timpului in contextul aparitiei de noi tehnologii IT de dezvoltare, dar si principiile de baza care au guvernat existenta companiei de peste 14 ani in domeniul software din Romania.

In sectiunea “Produse” clientii pot afla despre functionalitatile principale ale aplicatiilor si modulelor din cadrul acestui sistem integrat si pot sa-si faca o parere despre rafinamentul, complexitatea si gradul mare de adaptabilitate al solutiilor oferite. De asemenea, sunt prezentate si avantajele tehnologiilor de ultima generatie utilizate in dezvoltarea ASiSplus precum RIA, Microsoft si Magic.

Tehnologia de tip RIA (Rich Internet Application) va permite aplicatiilor ASiSplus sa ruleze in browsere de Internet fara a mai fi necesara constructia unei retele de calculatoare, accesul de tip remote sau replicarea.

O astfel de tehnologie (on line) va reduce semnificativ costurile cu componentele hardware, cu implementarea si va elimina greutatile intampinate de utilizatori in folosirea solutiilor actuale.

Sectiunea “Servicii” se concentreaza pe multitudinea de servicii, in special de asistenta, pe care le ofera personalul Alfa Software si partenerii din intreaga tara si pe modalitatile de a beneficia de suport tehnic in exploatarea corespunzatoare a sistemului informatic integrat ASiSplus (suport on line, la sediul clientului, telefonic, acces la serviciul de Urmarire Sesizari, etc.). Telul nostru a fost si ramane acelasi: servicii de calitate pentru clientii nostri.

Noul site a rezervat o surpriza si pentru cei pasionati de domeniul economic, software si de noile tehnologii care fac posibila imbunatatirea permanenta a ERP-urilor.

In sectiunea “Noutati”, programatorii si specialistii in domeniul economic Alfa Software vor posta articole de ordin tehnic si economic privind procesele de dezvoltare ASiSplus.

Tot aici se vor dezbate modificarile legislative si modul de abordare al lor din punct de vedere contabil, solutiile tehnice si tehnologiile software de ultima ora, facilitatile acestora urmand sa se regaseasca in noul ERP marca Alfa Software.

La aceste dezbateri sunt invitati sa participe toti cei care vor sa se implice in mod activ la dezvoltarea ASiSplus.

“La fel ca si conceptul de flexibilitate pe care se bazeaza ERP-ul nostru, noul site Alfa Software pastreaza aceeasi linie de deschidere spre nou si spre clienti. Mizam pe clienti bine informati, care apreciaza inovatia continua, calitatea si care vor sa isi eficientizeze la maxim procesele din cadrul companiei pe care o conduc” Dudas Gheorghe, Director Tehnic Alfa Software.

Alfa Software S.A. este o companie cu capital 100% romanesc, cu sediul in Zalau si puncte de lucru in Cluj-Napoca, Baia-Mare si Bucuresti. Alfa Software este producatorul solutiei informatice ASiSplus si Microsoft Gold Partner.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina: www.asw.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *