Noul magazin de hainute pentru copii: hainutedavidetto.ro

S.C. Hainute Davidetto Tex S.R.L este o firma infiintata la inceputul anului 2011 care creeaza, produce si comercializeaza hainute pentru baieti si fete cu varste cuprinse intre 1 si 6 ani.

hainutedavidetto.roDesi nu avem nici aproape un an de cand am inceput sa realizam hainute pentru copii, hainutele noastre se vand in toata Europa.

De ce sa cumparati de la noi? Va oferim cateva motive:

– pentru ca realizam modele unice, punand accent pe calitatea tesaturilor, calitatea cusaturilor, finisajelor si durabilitatii lor in timp;

– pentru ca materialele folosite de noi sunt alese cu grija pentru a asigura confortul si lejeritatea in timpul miscarii copiilor;

– pentru ca produsele noastre sunt de o calitate superioara,create cu multa atentie, incepand de la tipare, materiale si pana la accesorii si etichete;

– pentru ca si noi, romanii putem face lucruri de calitate comparabile cu cele din import dar cu preturi mai accesibile

Ne-am axat pe produse predominant sport casual din tricot de diverse tipuri: tricouri, bluze,compleuri pentru vara, rochite, bluze cu maneca lunga, pantaloni, treninguri , hanorace, paltoane, etc.

Producem serii limitate, intre 50 si 80 bucati/model, pentru a putea astfel asigura si diversitatea modelelor.

Ne puteti vizita online pe: www.hainutedavidetto.ro unde puteti comanda online, la punctul de lucru din Mun. Targu Jiu, Str.Lotrului, Nr.6, din Judetul Gorj sau telefonic.

Cu stima,
Magazinul Hainute Davidetto

Echipa Hainute Davidetto
office@hainutedavidetto.ro
http://www.hainutedavidetto.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *