Noul site euro-tel.ro

S.C. Euro-TeL S.R.L. este una din cele mai reputabile firme din Brasov care ofera servicii de reumplere cartuse si comercializare cartuse de imprimanta.

www.euro-tel.ro logoS.C. Euro-TeL S.R.L. detine totodata si unul din cele mai vechi magazine destinate domeniului de papetarie, asa se face ca magazinul Euro-Tel este de fapt unul din cele mai vechi centre de copiere din Brasov, activand in domeniu de peste 15 ani de zile.

Pentru o buna vizibilitate online, S.C. Euro-TeL S.R.L. a lansat site-ul de prezentare www.euro-tel.ro . Acesta este site-ul destinat serviciilor de cumparare si reumplere cartuse de imprimanta. Pe site veti gasi de asemenea tot felul de informatii importante despre cum trebuie folosita imprimanta, cum se incarca cartusele, cum trebuie intretinute acestea si tot felul de sfaturi legate de folosirea imprimantei.

Desi euro-tel.ro este site-ul de prezentare a serviciilor de reumplere cartuse, firma SC Euro-Tel SRL detine si un website in care ne sunt prezentate serviciile oferite in cadrul centrului de copiere. Aici gasiti un articol referitor la aceste servicii.

Web design si Functionalitate

Referitor la partea de design, ei bine, un website mai simplu de atat nu prea poate exista. Text negru pe fundal alb, iar pe alocuri link-urile sunt evidentiate printr-o culoare roz. Desi este un website de prezentare foarte simplu, acesta ofera vizitatorului impresia de site modern si curat.

Prima pagina este compusa din Logo si numarul de telefon in partea de sus, urmate de Meniul principal in partea stanga. In continuare gasim tot felul de informatii referitoare la procesul si serviciul de reumplere cartuse Brasov, cat si fel si fel de sfaturi pe care ar trebui sa le stie orice persoana care apeleaza la acest gen de servicii.

Referitor la functionalitate…este un website simplu, de prezentare. Nu este un magazin online din care sa ne selectam cartusele de imprimanta si sa comandam online. In schimb ni se ofera detalii de contact si numere de telefon la care putem suna pentru eventuale comenzi sau intrebari. Website-ul este destinat in totalitate persoanelor care locuiesc in Brasov.

Date de contact:

Str. Republicii, nr.25, Brasov

Tel: 0268 419 366

http://www.euro-tel.ro/contact.php

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *