Noul Director Executiv IAB Romania

In cadrul sedintei de marti 13 septembrie, Consiliul Director al IAB Romania a desemnat-o pe  Ioana Anescu in functia de Director Executiv al Asociatiei.

In noul post ocupat, Ioana va avea responsabilitatea de a gestiona actiunile operationale ale organizatiei, de a creste activitatea si vizibilitatea asociatiei, atat prin activitatile derulate cat si prin atragerea de noi membri, in contextul dezvoltarii dinamice a pietei de publicitate online.

IAB Romania

Anterior postul a fost ocupat de Ionut Oprea care a renuntat la functia de Director Executiv al IAB Romania cu ocazia  AGA din 14 iulie 2011, fiind ales ca membru in Consiliul Director, unde coordoneaza si Consiliul de Social Media, dupa o perioada de 4 ani in aceasta functie de conducere.

“Am facut o echipa foarte buna cu Ioana Anescu, si am incredere ca va conduce asociatia in directia care trebuie”, a declarat acesta.

Activitatea IAB Romania se va dezvolta in perioada urmatoare prin continuarea participarii active in cadrul grupurilor de lucru ale IAB Romania si  IAB Europe, prin preluarea si diseminarea de materiale informative disponibile pe plan international, odata cu accelerarea derularii de cercetari si proiecte locale, avand ca scop atingerea mai buna a obiectivelor propuse de Asociatie in domeniul autoregementarii si dezvoltarii mediului online romanesc.

Ioana Anescu Director Executiv IAB Romania“Obiectivul meu in noul post ocupat este ca IAB Romania sa devina un suport activ pentru dezvoltarea afacerilor membrilor nostri. Cu sprijinul Consiliului Director si al grupurilor de lucru din cadrul IAB Romania intentionam sa furnizam atat membrilor cat si pietei  cat mai multe materiale, exemple, seminarii, recomandari si standarde, studii, informatii si oportunitati de networking astfel incat sa devenim un punct de referinta al industriei de publicitate online. Totodata, ca membru activ in reteaua IAB Europe, vom reprezenta interesele membrilor nostri la nivel international, vom comunica si valorifica intr-o cat mai mare masura beneficiile acestei apartenente care aduce o foarte mare valoare pentru Romania si vom facilita furnizarea de knowhow si informatii provenite prin intermediul IAB Europe”  declara Ioana Anescu, noul Director Executiv al IAB Romania.

Cristi Petriceanu, presedintele Asociatiei IAB Romania, a declarat cu aceasta ocazie: “Preluarea de catre  Ioana a functiei de director executiv al IAB Romania a venit ca o continuare normala a activitatii desfasurata de ea pentru asociatia noastra pana acum. Este o persoana foarte dedicata si tenace, reusind sa capete un nivel foarte bun de recunoastere in cadrul IAB Europe si US prin activitatea sa de pana acum. Dedicandu-si pentru noua sa pozitie 100% timp si energie, Ioana va putea pune in practica toate hotararile si liniile dierectoare pe care Consiliul Director al IAB Romania le va stabili. Asteptarile sunt mari de ambele parti, si sunt convins ca Ioana le va satisface cu prisosinta, ceea ce va ajuta negresit si la imbunatatirea activitatatii organizatorice a IAB Romania”.

Ioana Anescu este implicata in activitatile IAB Romania incepand din 2009 si anterior a ocupat postul de Secretar Executiv. In acest timp a fost un reprezentant activ al asociatiei in CEE contribuind in numele IAB Romania la valoarea acestei retele, s-a implicat si a organizat diverse grupuri de lucru, a demarat discutii si colaborari cu alte asociatii si autoritati. Este licentiata in Marketing la ASE Bucuresti, lucreaza in marketing si comunicare din 2003, iar din 2008 este o prezenta activa in mediul online.

Despre IAB Romania:

Asociatia IAB Romania (www.iab-romania.ro) a fost creata în anul 2006 si reuneste cele mai importante companii din domeniul publicitatii pe internet: regii de media, agentii de publicitate, furnizori de servicii în domeniul publicitatii online si publisheri autohtoni.

Asociatia IAB Romania este o asociatie profesionala, fara scop lucrativ, neguvernamentala, apolitica si autonoma, care isi propune sa protejeze si sa promoveze interesele profesionale si investitiile realizate pe piata de publicitate online din Romania, sa elaboreze standarde ale industriei si sa creeze cadrul pentru autoreglementare.

Asociatia IAB Romania este membru al asociatiei IAB Europe (www.iabeurope.eu), participand ca membru fondator la reconfigurarea acestei asociatii in 2008.

Pentru mai multe detalii privind activitatea IAB Romania va invitam sa ne contactati:

Ioana Anescu
Ioana.anescu@iab-romania.ro
0213351119

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *