ColantariDesign.ro va intampina cu un website nou

ColantariDesign.ro va intampina cu un website nou, modern si un design adaptat nisei din care face parte.

colantaridesign.ro logo
colantaridesign.ro

Despre ColantariDesign.ro

ColantariDesign.ro este website-ul de prezentare al firmei S.C. Trans Alex S.R.L. care se ocupa cu comercializarea si montarea foliilor decorative, comercializarea de stickere perete, dar si de realizarea lucrarilor de colantari auto si inscriptionari auto. Site-ul este de fapt un magazin online de stickere decorative ce activeaza la nivel national.

ColantariDesign.ro ofera si colantari auto integrale, cat si montarea foliei de imitatie sablare in Bucuresti si orasele vecine. Procesul de colantare auto se desfasora in atelierul propriu, iar montarea stickerelor de perete sau aplicarea foliei de imitatie sablare se face in locul ales de client, gratuit in Bucuresti. Pentru orasele din provincie se plateste o taxa in plus ce difera de la oras la oras, in functie de distanta ce trebuie parcursa.

Web design

ColantariDesign.ro beneficiaza de un design adaptat domeniului din care face parte si se axeaza in mare parte pe o gama redusa de culori. Un background principal albastru cu modele tribale si un background secundar alb si text negru.

Functionalitate

Cum site-ul este de fapt un magazin online, puteti comanda orice produse doriti prin adaugarea in cos, atat stickere perete, cat si stickere auto. Doar pentru lucrarile ce tin de aplicarea foliei de imitatie sablare si pentru lucrarile de colantari auto trebuie sa luati legatura cu staff-ul in vederea stabilirii unui pret si a unei programari la atelierul de colantari auto din Bucuresti.

Un aspect important legat de functionalitate il reprezinta bara de culori prezenta la stickerele decorative eprete si la stickerele auto. Intrand in pagina produsului, poti selecta dimensiunea si poti alege culoarea disponibila. Ceea ce este de fapt interesant este ca atunci cand dai click pe o alta culoare, imaginea cu stickerul isi schimba culoarea in timp real. Vizitatorul reusind astfel sa isi faca o idee clara asupra a culorii pe care o va alege pentru stickerul sau.

Informatii de contact:

  • eMail: contact@colantaridesign.ro
  • yMessenger – colantaridesign
  • Tel: 0754 479 053
  • Adresa Atelier: Str. Paltinoasa, Nr 23, Sect.5, Bucuresti

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *