Noua serie de multifunctionale OKI

OKI Europa se bazeaza pe succesul dovedit in segmentul de piata A3/A4 color pentru multifunctionale, lansand noua serie MC800, pentru intreprinderile mici si mijlocii.

OKI logoClientii actuali au dovedit o mare satisfactie fata de modelul existent MC860 si setul sau larg de caracteristici, cu un puternic accent asupra costului total de proprietate.

In urma analizelor facute in conformitate cu dezvoltariile tehnologice existente la produsul multifunctional A3 MC860 (MFP), OKI a lansat o serie de noi modele care sa raspunda nevoilor diferite ale afacerilor, oferind solutii importante pentru grupuriile de lucru mici si mijlocii.

Noul MC851 a fost conceput pentru afacerile cu un volum de imprimare mai mic, constiente de importanta bugetelor disponibile, care pot beneficia acum de flexibilitatea unei MFP combinat cu un pret de achizitie extrem de competitiv.

Simultan, s-a lansat si MC861 care are viteze de imprimare mai rapide decat MC851 dar si posibilitate de a folosi tonere de capacitate mai mare, fapt care creeaza un cost total de proprietate mai scazut.

MC861 este perfect pentru grupuri de lucru cu un volum de imprimare mai mare.

“Nu este o surpriza faptul ca MFP-urile, reprezinta segmentul cu cea mai rapida crestere pe pietei imprimantelor”, spune OKI Marketing Product Manager Europa, Paul Ingram, “deoarece nevoile intreprinderilor care cauta sa aduca mai multe sarcini de imprimare in-house, primesc un raspuns pozitiv, avand in vedere capacitatea de imprimare, scanare , copiere si fax de documente, la un cost eficient, printr-un singur dispozitiv robust cu o calitate inalta a documentelor create”.

“In continuare, succesul nostru in acest sector cheie, s-a fost bazat pe ascultarea clientiilor nostri si oferirea de raspunsuri in conformitate cu nevoile lor, care sunt in cautare de valoare si performanta, sustinuta de reputatia lui OKI neegalata, pentru fiabilitatea si calitatea culorii. MC860 a creat un nou segment in furnizarea de pret A3 / performanta atunci cand este necesar, care ar putea concura direct cu multifunctionale existente A4 color pentru grupuri de lucru, in plus noile noastre MC851 si MC861 ofera un line-up mai competitiv “.

Informatii pentru clienti

Cercetariile intreprinse de catre OKI, fata de cumparatorii de MC860 (produsul anterior gamei de MFP A3), ofera un sprijin puternic al acestei abordari orientata spre client, deoarece utilizatorii au raspuns pozitiv la o majoritate covarsitoare a functiilor sale, precum:

– 91% dintre utilizatorii din toate sectoarele au fost satisfacuti sau foarte multumiti cu performanta produsului global

– 100% din respondenti utilizeaza functia MC860 al imprimantei, 81% functia pentru copiere color, 78% functia pentru scanarea documentelor si 47% functia pentru faxurile primite

– Utilizatorii au fost impresionati in special cu aspectele individuale ale functionalitatii produsului, inclusiv de vitezele de imprimare si scanare, calitatea culorii imprimate si de calitatea de copiere si scanare.

“Este de multe ori presupus ca majoritatea intreprinderilor utilizeaza o MFP in principal ca o imprimanta si ca celelalte functii, se folosesc numai in mod ocazional”, spune Ingram.

“Cu toate acestea, dupa cum cercetarea noastra, in mod clar, clientii din diverse industrii utilizeaza multe din functiile MFP in mod regulat si de aceea este esential ca MFP sa ofere o experienta de utilizare de inalta calitate in mod constant”.

Costuri de functionare

Cand au fost intrebati care sunt cele mai importante cerinte necesare pentru a inlocui imprimanta lor actuala cu un MFP, cerintele cele mai importante ale clientiilor sunt legate de cel mai mic pret de achizitie initial si costul de imprimare pe copie.

Ca urmare, MC851 se adreseaza celor care cauta o oferta extrem de accesibila iar MC861 ofera in plus si posibilitatea de folosire a echipamentului cu toner de mare capacitate, generand astfel costuri reduse.

Noua Serie MC800 va continua sa se adreseze in special intreprinderiilor mici si mijlocii, acelor grupuri aflate in cautarea de a inlocui imprimantele detinute, cu un echipament multifunctional robust, care satisface toate nevoile lor legate de documente” confirma Ingram.

“In acelasi timp, pentru a permite organizatiilor sa aduca mai multe sarcini de imprimare in-house, acestea ofera manipulare versatila pentru diverse tipuri de media si rezultate de calitate pentru cerinte de specialitate, cum ar fi brosuri A4, A3 si scheme, planograme, samd. Toate acestea sunt sustinute de catre OKI prin garantia pe viata a capului de imprimare si posibilitatea de extensie de garantie de pana la cinci ani, care ofera utilizatorilor increderea in soliditatea si fiabilitatea produselor noi”.

 

Despre MC851/MC861

Sarcini / functii Trei versiuni: DN, cdtn si cdxn Tip: imprimare / scanare / copiere / fax Viteza de imprimare A4 (color): 22 ppm (MC851), 26ppm (MC861) Viteza de printare A4 (mono): 34ppm (MC851/MC861) A3 Viteza de imprimare (color): 12 ppm (MC851), 15 ppm (MC861) A3 Viteza de imprimare (negru): 17 ppm (MC851/MC861) Rezolutie: 1200 x 600 dpi (imprimare), 600 x 600 dpi (copiere / scanare) Emulare: PCL6 si PCL5c (Windows); PostScript (Windows / Mac) Tava standard de intrare: 300 coli, de pana la 1360 pentru cdxn Tava multifunctionala: 100 coli Display LCD: Ecran tactil 14.5cm cu iluminare din spate Toner Capacitate: Culoare – 7.3K (MC851), 10K (MC861) Negru – 7K (MC851), 9.5K (MC861)

Despre OKI Printing Solution Romania

OKI Printing Solutions este una dintre cele mai importante companii B2B la nivel mondial, dedicata dezvoltarii produselor profesioniste de in-house printing, a solutiilor si aplicatiilor menite sa contribuie la eficientizarea afacerilor unei companii.

Oki Europe este stabilita din 1990, detine aproximativ 1100 de angajati si este reprezentata in peste 60 de tari din regiunea EMEA.

Distribuitori autorizati in Romania sunt: General Systems si RHS Company.

Adriana Pricope – Romania Dealer Manager

OKI PRINTING SOLUTION ROMANIA
romania.oki.com

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *