Noi servicii de plati electronice in Romania

Acesta este un nou pas care sustine strategia de dezvoltare si diferentiere a Netopia Sistem pe piata de tranzactii electronice, dupa lansarea in septembrie 2006 a serviciului mobilpay de plati electronice prin SMS. In segmentul platilor prin SMS Netopia Sistem este lider de piata, procesand peste 80% din totalul tranzactiilor prin SMS din Romania.

“Ne dorim ca prin extinderea portofoliului de servicii, Netopia Sistem sa isi intareasca pozitia de lider in tranzactii electronice si de sustinator al industriei on-line si al comertului electronic din Romania. Suntem in permanenta preocupati de extinderea si imbunatatirea ofertei de servicii pentru clientii nostri. Suntem mandrii ca azi putem anunta impreuna cu partenerii nostri GarantiBank lansarea sistemului de plata integrata”, a declarat Dl. Antonio Eram, Founder & CEO, Netopia Sistem.

Mobilpay™ aduce un avantaj major cumparatorilor prin integrarea a doua modalitati de plata intr-un sistem unitar:

– plata prin SMS pentru valori cuprinse intre 1 si 20 Euro;

– plata prin card pentru magazinele on-line, mobilpay™ folosind tranzactionarea 3D Secure.

De asemenea, mobilpay™ aduce in premiera pe piata din Romania functionalitati care vor face experienta cumparatorilor extrem de placuta dar si cu un nivel de securitate crescut.

Pentru comercianti, Netopia Sistem vine cu o oferta care va impulsiona industria online si comertul electronic.

Cu o modalitate de integrare facila si un sistem de comisionare extrem de avantajos, practic orice comerciant din Romania va putea sa ofere clientilor lor un sistem de plata electronica.

In plus, prin parteneriatul cu GarantiBank, mobilpay™ ofera comerciantilor sai solutia de plata in rate pentru cumparatori prin magazinele on-line.

Comerciantii vor avea la dispozitie un comision unic de tranzactionare, la cea mai mica valoare din Romania si vor putea alege intre trei variante pentru perioada de plata. Aceasta perioada este cuprinsa intre minim 3 si maxim 30 zile de la efectuarea tranzactiei!

“Am adoptat politica celui mai mic comision, unic, indiferent de volumul de tranzactionare, deoarece suntem constienti ca un serviciu tert nu are ce cauta in stabilirea politicii de pret a unei companii, asa cum se intampla in prezent. Diferentierile pe baza volumului sau a diverselor relatii contractuale sunt nesanatoase si au condus la o rata de adoptie extrem de scazuta a acestei metode de plata in randul comerciantilor” a declarat Dl. Antonio Eram, Founder & CEO, Netopia Sistem.

Mobilpay™ asigura in acest moment tranzactionarea prin SMS a peste 2.500 de produse si servicii, fiind prezent in peste 500 de site-uri care genereaza 300.000 de tranzactii efective in fiecare luna, acoperind astfel peste 80% din totalul tranzactiilor prin SMS din Romania.

“Avand in vedere experienta pe care o avem in domeniul platilor, de oferta unica si unificatoare dar si de un serviciu la standarde inalte, ne propunem sa castigam o cota de piata de 30 % in urmatoarele 12 luni, ulterior urmand sa crestem organic impreuna cu piata” a mai declarat Dl. Antonio Eram, Founder & CEO, Netopia Sistem.

Netopia Sistem SRL a fost infiintata in 2003 si este leader de piata in SMS Marketing si tranzactii prin SMS prin serviciile sale web2sms ™(©) si mobilpay ™(©).

Netopia Sistem va oferi comerciantilor cele mai mici comisioane de pe piata, stabilite iin functie de perioada de plata si nu de volumul tranzactiei. Toti comerciantii pot opta pentru una dintre cele trei perioade de plata disponibile iin functie de comisionul perceput.

In 2007, Netopia Sistem a trimis 3,6 milioane mesaje SMS, iar in 2008 a transmis 15 milioane de mesaje SMS. Pana la 31 august 2009, au fost transmise peste 20 milioane de mesaje SMS, in crestere cu 25% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Din 2008 mobilpay™ este disponibil in trei retele de telefonie mobila- Vodafone, Orange si COSMOTE, fiind astfel singurul furnizor cu aceasta oferta, fapt ce a permis pastrarea unei cote de piata de peste 80%. mobilpay a procesat anul trecut peste 360.000 de tranzacții, in valoare totala de 2,4 milioane Euro, iar pentru acest an estimeaza o crestere a veniturilor cu peste 50%.

Partenerii si clientii mobilpay™ sunt reprezentati de nume importante din industria online din Romania (Netbridge, Neogen, GSP, Ringier Romania, Sanoma Hearst Romania, Realmedia Network, etc.), dar si de institutii financiare, start-up-uri si servicii conexe.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *