Noi produse in magazinul online Atria.ro

Magazinul online Atria.ro a lanseaza o noua colectie de produse: tablouri si postere! In stiluri variate, potrivite pentru decoruri diverse, tablourile iti vor completa amenajarea, dand un farmec personal locuintei.

Magazin online Aatria logoNoua gama de produse cuprinde tablouri si postere pentru orice incapere a casei tale.

Pentru bucatarie poti alege un tablou modern cu cafea sau un tablou cu fructe.

Daca doresti sa ai influente ale anilor ’60-’70 in living, opteaza pentru un poster cu Audrey Hepburn sau cu Marilyn Monroe. Un tablou simbolist cu flori sau peisaje infrumuseteaza peretii livingului. Tablourile abstracte, folosite in dormitor, stimuleaza visele si te ajuta sa te relaxezi.

Magazinul online Atria.ro are ca si colectie de baza covoare, perdele si draperii, gama completandu-se cu alte produse pentru amenajari interioare, de la fete de masa la prosoape sau halate de baie, lenjerii de pat, paturi si pleduri, cuverturi, perne decorative, presuri de intrare, covorase de baie sau stickere decorative.

Preturile practicate sunt foarte avantajoase, iar procesul de cumparare este simplu. Livrarile sunt prompte deoarece se fac prin curierat.

www.Atria.ro
Melinda Puskas
Email: melinda.puskas@perpetuum.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *