Noi experiente in comertul electronic: Best5.ro

In luna Mai pe best5.ro a fost lansata prima platforma din Romania, Best5 Kids, care alcatuieste un top al produselor bazandu-se in totalitate pe voturile venite din partea utilizatorilor.

best5 logoIn scurt timp vor fi lansate Best5 Travel si Best5 Electronics, noi platforme care se vor adresa pasionatilor de calatorii respectiv celor de gadget-uri si produse electronice.

Exista 5 categorii de produse/oferte pentru fiecare platforma in parte:
Best5 Kids:  Imbracaminte, Incaltaminte, Jucarii, Plimbare, Bebelusi; Best5 Travel: City Break, Exotic Destination, Family, Sejur la Mare, Sejur la Munte; Best5 Electronics: Gadgets, Telefonie Mobila, Audio-Video, IT&C, Electrocasnice.

„Este un concept nou care, pe de o parte, va solutiona nevoia utilizatorului de a gasi oferte evaluate si recomandate de catre alti membrii ai comunitatii online din Romania, iar pe de alta parte vine si in ajutorul comerciantilor oferindu-le acestora un feedback relevant si o expunere larga pentru produsele si ofertele lor”, Tudor Barbulescu, Manager Platforma VEXPO.
In componenta topului lunar Best5 vor intra produsele care se vor clasa pe primul loc la fiecare categorie. Astfel, vor rezulta topuri lunare cu cele mai votate produse din domenii de mare interes ale comertului electronic.

Fiecare platforma se bazeaza pe un sistem complex de inregistrare a userilor, care permite acestora acumularea de puncte in urma actiunilor de votare, comentare si raspandire in retele de socializare a produselor si ofertelor comerciantilor.

Punctele acumulate se vor transforma in premii la finalul fiecarei luni pentru cei mai activi dintre utilizatori. Luna de luna, fiecare participant acumuleaza un numar de puncte ce se aduna intr-un scor final.

La sfarsitul anului, se vor desemna cei mai activi 5 useri care vor intra in posesia unor premii mai consistente.

Despre Romital Design

Evenimentele virtuale , sunt o alternativa viabila celor traditionale. Acestea se pot extinde pana la dimensiunile unei Conferinte sau Targ tradiţional , pot ss ofere aceleasi oportunitati si beneficii dar fără limitele si costurile impuse de frontierele fizice.

Platforma Vexpo se adreseaza atat companiilor care doresc sa organizeze evenimente de tipul expozitiilor, congreselor sau targurilor de recrutare cat si firmelor care doresc sa participe la evenimente propuse de alti organizatori profesionisti.

Tudor Barbulescu – Project manager
ROMITAL DESIGN
www.best5.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *