Monitorizare site online: monitive.com

Pentru ca orice afacere are nevoie de cea mai buna monitorizare in mediul online, s-a lansat situl monitive.com. Este un serviciu ce implica verificarea automata la fiecare cateva minute a paginilor web ale clientilor din locatii multiple de pe glob. In cazul aparitiei unei probleme, clientul este notificat instant prin SMS, email si reteaua sociala Twitter.

monitive.com logoRapoarte saptamanale si alte unelte sunt puse la dispozitia clientului pentru a avea toate datele legate de functionalitatea siturilor sale, lucru vital cand vine vorba de reputatia unei afaceri sau a unei persoane publice.

Intreaga interfata a fost proiectata pentru simplitate si usurinta in utilizare, pentru ca orice operatie sa se poata face intuitiv, fara manuale si explicatii exhaustive.

Tutoriale video si capturi de ecran sunt disponibile chiar in prima pagina, pentru ca orice vizitator sa cunoasca in maxim un minut principiile de functionare ale monitive.com

Serviciul este in prezent bilingv (engleza si romana), urmand ca mai multe limbi sa fie adaugate.

Verificarile de pagini si servicii web se fac din peste 10 locatii din lume, incluzand Romania, Franta, Statele Unite ale Americii, Noua Zeelanda, Rusia, Germania si Anglia.

Noul produs este disponibil pe piata incepand cu luna aprilie 2011, iar primii 100 clienti beneficiaza de 30% reducere la orice pachet ales.

De asemenea, pentru posesorii de pagini web de prezentare sau bloguri exista pachetul gratuit care ofera pe termen nelimitat aceleasi facilitati de verificare si notificare de care beneficiaza clientii ce au nevoie de monitorizarea mai multor servicii.

Totodata, echipa monitive.com vine cu un concurs.

Nu ratati ocazia de a castiga un cont Flickr Pro pentru 1 an prin participarea la concursul cu tragere la sorti al lunii aprilie. Detalii despre concurs gasiti la adresa www.monitive.com/concurs-aprilie.

Lucian Daniliuc
CERTIFIED VISION SRL
www.monitive.com

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *