Dezvoltatorii de aplicatii mobile se intalnesc la MobileApps 2011

Pe 5 mai, la hotel Howard Johnson din Bucuresti, va avea loc cea de-a doua editie a MobileApps Development Meetup, eveniment destinat programatorilor si designerilor de aplicatii mobile din Romania.

mobileconference.ro logo

Totodata, seminarul reprezinta o ocazie de a promova mediul mobil in fata dezvoltatorilor web si de software.

Intalnirea are loc in cadrul Mobile Marketing Conference si este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Nokia Romania.

MobileApps Development Meetup isi propune sa-i aduca in acelasi loc att pe actualii dezvoltatori de aplicatii, ct si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil.

Va fi o jumatate de zi plina de continut, idei, dezbateri si studii de caz si totodata o buna ocazie de socializare pentru dezvoltatori.

In centrul discutiilor editiei din acest an va fi dezvoltarea aplicatiilor pentru platformele mobile principale din mediul mobil.

“In lumea mobile exista tendinta de partizanat pentru o anume platforma, lucru de inteles pna la un anumit punct. Insa aplicatiile mobile de succes sunt realizate de obicei pentru cele mai multe platforme, ceea ce ofera deschidere catre o masa mai mare de utilizatori”, spune Cristian Manafu.

La intalnire vor participa reprezentanti ai unor companii locale ce au inregistrat performante cu aplicatiile lor la nivel mondial si Jure Sustersic Forum Nokia & Developer Community Business Development Manager la Nokia.

Participarea in cadrul evenimentului MobileApps Development Meetup se face pe baza de invitatie gratuita, evenimentul fiind deschis dezvoltatorilor Web, dezvoltatorilor de aplicatii mobile, dezvoltatorilor de jocuri, companiilor de IT si persoanelor interesate de afacerile din industria mobila.

Invitatia gratuita este valabila doar pentru sesiunea MobileApps si nu acopera accesul la Mobile Marketing Conference.

De asemenea, fiind un eveniment cu locuri limitate la un numar de 50, acordarea invitatiilor se realizeaza completnd formularul online postat pe site-ul oficial al evenimentului, la acest link: MobileApps

Pentru detalii referitoare la evenimentul Mobile Marketing Conference, accesati www.mobileconference.ro

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 5 ani de experienta in organizarea de evenimente adresate comunitatii de business. Evensys este specializata exclusiv in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, care acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc att industria de business locala, ct si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Evensys numara in portofoliul sau o gama variata de evenimente, dezvoltnd att conferinte ct si forumuri. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS (www.reis.ro) si Web-Club (www.web-club.ro)

Urmatoarele evenimente Evensys sunt:
3-4 mai Hotel Investment Forum, a IV-a editie
5 mai Mobile Marketing Conference, a IV-a editie
7-8 iunie Facility & Property Management Conference

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati:
Magda Purice
PR & Marketing Coordinator
magda.purice@evensys.ro
www.evensys.ro

Georgeta Turcea

Georgeta Turcea este responsabila de organizarea de evenimente si este mereu in legatura cu partenerii, participantii, concurentii, speakerii, furnizorii de servicii. Absolventa a Facultatii de Comunicare, este membra Underclick din 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *