Mobile EuroGsm

EuroGsm lanseaza varianta mobila a site-ului sau, m.eurogsm.ro. Din 27 iunie toti vizitatorii site-ului EuroGsm vor putea accesa direct de pe telefon versiunea mobila a acestuia prin intermediul unei conexiuni de internet mobil.

euro gsm logoVarianta mobila a site-ului cuprinde produsele si serviciile oferite in magazinele EuroGsm si in magazinul online, prezentate intr-o maniera simplificata, dedicata telefoanelor pentru a facilita accesul vizitatorilor la informatii.

Structura variantei mobile este pliata pe structura site-ului www.eurogsm.ro si include oferta completa de telefoane, tablete PC, laptopuri – din oferta Orange si magazinul online, ofertele zilei, respectiv reteaua de magazine EuroGsm si scurte videouri privind modul de utilizare a anumitor functii si aplicatii ale telefoanelor mobile.

Totodata vizitatorii au la dispozitie si posibilitatea de a accesa versiunea completa a site-ului www.eurogsm.ro.

“In februarie cota de piata a smartphone-urilor a inregistrat o crestere semnificativa, vanzarile cantitative pentru aceasta categorie de terminale dublandu-se comparativ cu vanzarile din aceeasi perioada a anului precedent. Ne asteptam astfel la o crestere a numarului de vizitatori care acceseaza internetul direct de pe telefonul mobil, iar acest aspect, coroborat cu tendinta generala de mobile internet, ne-a determinat sa investim in varianta mobila a site-ului” declara Cristina Szabo, manager marketing al EuroGsm.

“In prezent doar 2,34 % din vizitatorii actuali ai www.eurogsm.ro navigheaza pe site direct de pe telefon. Estimam ca odata cu lansarea variantei mobile a site-ului, numarul celor care il vor accesa de pe telefon va creste cu aproximativ 200 procente. m.eurogsm.ro va contribui la stimularea clientilor pentru a folosi internetul mobil si la cresterea apetitului pentru serviciile de internet mobil, prin faptul ca informatiile sunt prezentate si structurate clar, intr-o maniera simpla adaptata accesarii de pe telefon, ceea ce asigura o navigare facila si placuta utilizatorilor” declara Cristina Szabo.

Adaptarea site-ului EuroGsm pentru telefonul mobil este unul dintre obiectivele de comunicare si de promovare a produselor si serviciilor, indeosebi a celor de internet mobil, disponibile in magazinele EuroGsm.

EuroGsm este retailer in domeniul telefoniei mobile si partener strategic Orange Romania. Compania a fost infiintata in 1997 si detine o retea de 116 magazine in peste 70 de orase ale tarii, cifra de afaceri inregistrata in 2010 fiind de 22,3 milioane euro.

In magazinele EuroGsm sunt disponibile serviciile de telefonie mobila ale operatorului Orange Romania, o varietate de telefoane mobile, accesorii, precum si laptopuri si tablete PC.

EuroGsm
Bd.Muncii nr.18, Cluj-Napoca
Telefon: 0264-450 450, int. 110, persoan contact: Cristina Szabo manager marketing
www.eurogsm.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *