Misiunea Casa online TV

Sistemul “Telnet” permite o comunicare mai usoara intre utilizatorii platformei Misiunea Casa, intre ceea ce se difuzeaza pe TV si internet, sistemul urmand sa reprezinte un mijloc de apropiere intre telespectatori si echipa Misiunea Casa, dar si un spatiu unde cei interesati de domeniu pot invata unii de la altii.

spoturi online pentru promovarea unui brandTelespectatorii vor putea intra pe site-ul www.mctv.ro pentru a viziona sau posta filme, cele mai interesante fiind comentate si difuzate in emisiune.

Specialistii Misiunea Casa vor interveni pe parcursul emisiunii si vor oferi sfaturi practice celor care solicta acest lucru. In ceea ce priveste stilistica, show-ul de televiziune Misiunea Casa va avea o prezentare atractiva pentru public si va fi mai usor de asimilat datorita limbajului si manierei populare de abordare a subiectelor tehnice.

“Am investit in inovatia numita Telenet peste 100.000 de euro pentru ca aceasta sa functioneze coerent, intr-un sistem integrat cu toate elementele platformei editoriale Misiunea Casa: site-ul www.misiuneacasa.ro, cu peste 20000 de utilizatori inregistrati, site-ul de video-sharing www.mctv.ro, show-ul tv, revista si emisiunea radio”, a declarat Calin Diaconu, Directorul Babel Communications.

Dezvoltatorii proiectului vor implementa o strategie editoriala si de promovare integrata pe toata platforma Misiunea Casa, fapt care va contribui la mentinerea audientei sub acelasi brand.

“Noul show se adreseaza in egala masura atat pasionatilor de amenajari, dar si specialistilor. Este evident ca boom-ul inregistrat in constructii in Romania va atrage investitii noi si un interes special al publicului pentru aceasta zona”, a adaugat Diaconu.

Noua emisiune Misiunea Casa este difuzata la postul TV Antena 1, incepand din 2 martie.

Babel Communications este prima agentie de publicitate din Romania specializata in domeniul constructiilor.

Compania a fost infiintata in 1998, avand printre clienti nume importante din sectorul constructiilor precum Henkel Romania, Policolor, Praktiker, Lasselsberger/Cesarom, Caparol-Daw Benta, Akzo Nobel, Arcelor Mittal Construction Romania si Bosch.

Agentia a gestionat proiecte de comunicare importante si pentru clienti din sectoare non-constructii precum Acer, Scop Computers, Alexandrion Grup si Silca Oil.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *