Minimax la Ziua Sigurantei pe Internet

Postul TV Minimax sustine concursul european “Ziua Sigurantei pe Internet 2008“, organizat sub egida “INSAFE-Europe Internet Safety Network”, in perioada 14 ianuarie – 12 februarie, la care pot participa proiecte multimedia asupra spatiului virtual, apartinand tinerilor cu varsta intre 5 si 19 ani.

Potrivit Minimax, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, impreuna cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului prin Directia Generala Management Invatamant Preuniversitar si Consortiul “Sigur.info”, organizeaza competitia “Ziua Sigurantei pe Internet 2008”, cu tema “Viata online este cea pe care o faci TU!”, desfasurata pentru prima oara in Romania, in perioada 14-28 ianuarie.

Competitia se adreseaza copiilor si tinerilor, cu varsta cuprinsa intre 5 si 19 ani, din scoli, cluburi de tineret, centre de instruire si consta in realizarea un proiect multimedia care sa reflecte ideile si viziunile proprii asupra realitatii virtuale.

Participantii pot trimite proiectele la adresa sid2008@sigur.info, data limita de participare fiind 28 ianuarie.

Castigatorii nationali vor fi selectati in perioada 21 – 30 noiembrie, premiile pentru cele mai valoroase proiecte ale fazei nationale fiind oferite de catre partenerii competitiei la nivel national.

Premiile oferite pentru castigatorii europeni vor consta in echipamente IT sau cursuri de instruire, in valoare de 2000 de euro, pentru primul loc, si 1000 de euro, pentru cel de-al doilea loc.

Concursul este organizat sub egida retelei europene “INSAFE – European Internet Safety Network” si se desfasoara intre 14 ianuarie si 12 februarie.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *