Mesaje SMS Anglia

Britanicii au trimis 57 de miliarde de mesaje text de pe telefoanele mobile pe parcursul anului trecut, luna decembrie fiind cea mai aglomerata, cu 5.000 de mesaje transmise in fiecare secunda.

Statistica, data publicitatii de Mobile Data Association, indica si ca numarul de mesaje foto trimise pe telefonul mobil a crescut in ultimii cinci ani, dupa lansarea serviciilor de acest tip.

Reglementari preturi SMS
Aproximativ jumatate dintre telefoanele utilizate in Marea Britanie sunt capabile sa trimita mesaje imagine, motiv pentru care peste 448 de milioane de mesaje imagine au fost trimise numai pe parcursul anului trecut.

Cifrele mai arata ca accesul rapid si ieftin la internet de pe telefonul mobil a condus la cresterea utilizarii acestui serviciu, companii precum T-Mobile si 3 lansand pachete de acces online ieftine.

Telefonie mobila RomaniaIn plus, lansarea iPhone-ului de la Apple a sporit si ea popularitatea internetului mobil.

Potrivit studiului, peste 17 milioane de britanici au accesat internetul de pe telefonul mobil in decembrie.

“In timp, telefoanele mobile vor deveni instrumentul principal de accesare a internetului si vor avea un impact important asupra pietei”, a spus Jim Hyde, responsabil al T-Mobile din Marea Britanie.

Desi au existat predictii potrivit carora internetul mobil va conduce la cresterea numarului de e-mailuri trimise de pe aceste dispozitive si la reducerea numarului de SMS-uri, volumul mesajelor scrise este in continua crestere, el evoluand cu 40% pe intreg parcursul anului 2007.

In plus, cresterea inregistrata in decembrie a fost de 55% comparativ cu aceeasi perioada din 2006, 290 de milioane de SMS-uri fiind trimise de britanici doar in noaptea Anului Nou.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *