Kinectic Mobile, Marketing mobil

Kinetic Mobile a declarat ca noua divizie le va furniza clientilor servicii de media planning & buying pe mai multe platforme, cum ar fi SMS, internet mobil, Bluetooth, tehnologie WI-FI si prin alte medii mobile.

Noua divizie va fi condusa de Michael Collins, care va avea functia de Global Chief Executive Officer si va avea sediul la New York, din board-ul ei facand parte, ca Managing Director si Todd Tran, fost Managing Director al operatiunilor nord-americane si britanice in cadrul Minick..

Responsabilii agentiei au declarat ca infiintarea Kinetic Mobile era un pas necesar in cadrul strategiei de dezvoltare a operatiunilor outdoor ale Kinetic, care cuprind actualmente si servicii de analiza de date, puse la dispozitia clientilor sai de divizia Immediate Intelligence si actiuni de retail si de marketing experiential, prin Destination Group.

“Aceasta este o mutare strategica importanta pentru Kinetic si dovada eforturilor noastre de a intelege si a atrage audienta in miscare, indiferent de mediile consumate de aceasta. Adaugarea diviziei Kinetic Mobile portofoliului nostru de operatiuni specializate le va oferi clientilor nostri posibilitatea de a accesa o gama unica de proprietati media out-of-home”, a declarat Eric Newnham, Global Chief Executive Officer la Kinetic Worldwide.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *