Marketing interactiv in Craiova

MB Dragan Craiova este o agentie de marketing interactiv specializata in publicitate prin motoarele de cautare si marketing prin media sociale.

“Suntem mereu interesati de eficienta actiunilor noastre pentru clienti. Pay per click advertising si social media marketing sunt printre cele mai eficiente servicii de marketing interactiv, iar asta ne-a determinat sa lansam o agentie specializata”, a declarat Mihai Dragan, manager si fondator al agentiei MB Dragan.

Municipiul Craiova a fost ales in urma studierii pietei locale.

“Pe langa specializare, dorim si apropiere fata de aceasta regiune a tarii. Am observat potentialul economic al acestui oras, precum si lipsa unor agentii de marketing online care sa se adreseze pietei locale” a mai spus Mihai Dragan.

Gabi Nistoran, managing partner MB Dragan Craiova: “Motoarele de cautare si site-urile de social media isi maresc proportia in navigarea pe internet, avand in acelasi timp o influenta ridicata in randul utilizatorilor, de aceea nu ar trebui sa fie ignorate de catre marketeri si oameni de comunicare”.

Obiectivele noii agentii sunt pozitia de lider national pentru serviciile de pay per click si pozitia de lider al pietei de marketing interactiv din Craiova.

“Suntem prima agentie care vine in Craiova cu o abordare a mediului online dinspre marketing, celelalte oferind doar o solutie tehnica”, a completat Gabi Nistoran.

MB Dragan (www.mbdragan.com) este o agentie de publicitate interactiva full service ce s-a impus prin originalitate, calitate si inovatie.

Alaturi de publicitatea interactiva, compania ofera servicii de online marketing si mobile marketing (www.mobione.ro).

Intre clientii agentiei se regasesc ProTv, City Pharma, Interbrands, Kiss FM, Novensys si Euroest.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *