MamiCool.ro – un web design modern

MamiCool.ro este unul din principalii distribuitori de haine pentru femeile insarcinate si hainute pentru copii din Romania ale renumitelor branduri Noppies, Esprit, Bebefield, SuperMum, Queen Mum sau Coco Moko.

magazin MamiCool.ro logo
MamiCool.ro

Comercializarea hainutelor pentru copii, cat si a articolelor vestimentare pentru femeile insarcinate este realizata prin intermediul unui Showroom amplasat in sectorul 1 din Bucuresti, cat si prin intermediul site-ului www.mamicool.ro

Website Design

Site-ul mamicool.ro a fost realizat de catre agentia de web design din Bacau – ImI Software, iar la realizarea sa s-a avut in vedere crearea unui site usor de navigat, cu un design modern si minimalist, axat in mare parte pe alb, negru si rosu. S-a abordat un stil modern cu elemente grafice de mari dimensiuni.

Texte mari si imagini mari, dar bine imbinate si aranjate elegant in pagina incat sa induca vizitatorul in starea in care intelege tot ce se intampla pe site si este gata de cumparaturi.

Axandu-se pe alb, negru si rosu, in site se pot introduce cu usurinta tot felul de bannere promotionale de mari dimensiuni ce contin culori vii si modele extravagante de articole vestimentare, integrandu-se in totalitate cu designul general al website-ului.

Functionalitate

Cat despre functionalitate, cei de la IMI Software au incercat sa mentina site-ul simplu, sectionandu-l in principalele categorii de articole vestimentare.

In partea de sus a website-ului se gasesc paginile informative Contul meu, Livrare, Blog si Contact, iar putin mai jos se regaseste meniul principal, format in mare parte din denumirile tipului de imbracaminte. Accesand una din respectivele categorii, vom observa ca structura site-ului se modifica putin, in partea stanga aparand un sidebar cu o serie de filtre ce ne pot face cautarea articolelor vestimentare mai usoara.

Prima pagina se remarca insa si prin faptul ca face trimitere in special catre categoriile de Imbracaminte pentru femeile insarcinate si catre pagina de Imbracaminte pentru copii – BabyCool.

Metode de contact:

Showroom: Intrarea Gheorghe Simionescu nr.9, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0734 342 132

Website: http://www.mamicool.ro

e-mail: shop@mamicool.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *