Mamele tinere iubesc Internetul

In USA cea mai mare piata de consum este considerata cea a mamelor, care prin deciziile lor influenteaza un intreg univers de cumparaturi. Why Moms Rule, este un blog dedicat in intregime acestui segment si care face studii pe acestea.

Unul din cele mai interesante studii recente arata ca aceste tinere mame (socotite aici cele care au inca copii mai mici de 18 ani acasa) au mutat peste 50% din discutiile lor in afara comunicarii directe, modalitatile de comunicare oferite de Internet fiind foarte interesante in noile tendinte (mesaje, facebook, email, twitter, etc) . 90,3% din acestea se gasesc online, mediu care il folosesc cel putin 2 ore pe zi. Este foarte interesant cum evolueaza aceasta data fiind concurenta in vorbitul fata in fata si deja demodatul vorbit la telefon.

Iata mai jos un grafic prezentat prin amabilitatea celor de la eMarketer

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *