Magiun de Topoloveni online

Daca nu locuiti in apropierea unui super/hiper-market sau pur si simplu ati uitat sa-l cumparati cand ati fost ultima data la cumparaturi, dati un click aici www.magiun-sonimpex.ro si vine el la dumneavoastra acasa!

magiun-sonimpex.roDe azi, Magiunul de prune Topoloveni poate fi cumparat si de pe “rafturile” noului magazin online

La concurenta cu fructele proaspete din piete, Magiunul de prune Topoloveni ocupa un loc important in alimentatia noastra estivala: fie tinem la silueta si vrem sa ne bucuram de un dulce sanatos (212 kcal/100 gr), bogat in fibre alimentare si antioxidanti, fie tinem la sanatate si vrem sa stam departe de diverse afectiuni, consumul lui zilnic are efecte benefice de durata pentru buna functionare a organismului nostru.

Acesta este motivul pentru care compania SONIMPEX SERV COM a decis sa creeze un canal de distributie alternativ – magazinul online – astfel incat iubitorii produselor de Topoloveni din orice colt al tarii sau cei care le doresc aduse acasa economisind timp, sa aiba acces la ele.

Pe langa binecunoscutul si premiatul Magiun de prune Topoloveni, in portofoliul companiei exista mai multe produse – dulceturile de diverse fructe fara zahar adaugat, fara E-uri si fara conservanti fiind noutatea anului 2010.

Procesul de inovare continua, astfel ca in fiecare an vom aduce consumatorului delicatese dulci si sanatoase, iar unele dintre ele vor fi distribuite exclusiv prin intermediul magazinului online.

In afara de lanturile mari de retail unde sunt prezente produsele de Topoloveni (Metro, Real, Selgros, Carrefour, Billa, Mega Image, Auchan, Cora, Kaufland, Mic.Ro), compania SONIMPEX SERV COM va mai investi in urmatorul an intr-o retea de magazine de prezentare proprii, pentru cresterea vizibilitatii singurului brand romanesc european inregistrat ca Indicatie Geografica Protejata la nivel european.

Despre Magiunul de prune Topoloveni

Datorita procedeului traditional de preparare (la abur, in cazane cu pereti dubli, sub temperatura controlata de maxim 68 de grade Celsius), Magiunul de prune Topoloveni a fost certificat de catre Institutul de Cercetari Alimentare (ICA) drept aliment functional, intrucat are un continut bogat in fibre alimentare (25,32%) i substante naturale pectice (20,35%), care au aceleasi proprietati ca si fibrele alimentare.

Domnul prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul ICA, recomanda Magiunul de prune Topoloveni ca pe un dulce sanatos, cu efecte benefice asupra sanatatii:

– oaselor, fiind indicat copiilor, adolescentilor, femeilor pre- si postmenopauzale, barbatilor, batranilor, datorita continutului de bor (3,5mg/1000g) care previne aparitia osteoporozei;

– faciliteaza asimilarea calciului, magneziului si a vitaminei D, elemente foarte importante pentru sanatatea sistemului osos;

– sistemului imunitar, prin cresterea rezistentei la infectiile virale si bacteriene;

– sistemului nervos si muscular, datorita aportului natural ridicat de potasiu, magneziu, glucide naturale, antioxidanti;

– are efect antistres, intareste mecanismele naturale de adaptare la stres si previne aparitia oboselii cronice;

– stimuleaza procesele naturale de detoxifiere, previne imbatranirea precoce, are efect anti-aging oferind stralucire si tinerete tenului;

– este energizant general al organismului, prin furnizarea de combustibil gata de utilizat de catre creier, muschi, alte organe vitale;

– previne aparitia diabetului de tip 2 (datorita indicelui glicemic scazut, 39/100 gr produs), a aterosclerozei, a bolilor cardio-vasculare, a bolilor vasculare cerebrale, a unor tipuri de cancer (in special a cancerului de colon), a bolilor Parkinson si Alzheimer.

Despre SONIMPEX SERV COM

Compania SONIMPEX SERV COM este singurul producator roman din domeniul prelucrarii si conservarii fructelor fara zahar adaugat si fara agenti de conservare. Pe langa Magiunul de prune Topoloveni, compania mai are in portofoliu si o gama de dulceturi fara zahar (capsuni, visine, cirese negre), dar si o zacusca de vinete si o pasta de tomate.

Compania a avut o cifra de afaceri in 2010 de 1,2 mil. euro si preconizeaza o crestere cu 50% a vanzarilor pentru 2011, ca urmare a majorarii productiei si exporturilor. In 2010, compania a inregistrat o productie anuala de 210 tone (circa 800.000 de borcane), capacitatea fabricii fiind dubla. SONIMPEX SERV COM are 25 de angajati si a cumparat fabrica din Topoloveni in urma cu 10 ani.

Magiunul de prune Topoloveni detine certificarea de Indicatie Geografica Protejata la nivel european din 8 aprilie 2011, aceasta fiind prima distinctie de acest fel primita de un produs romanesc traditional. Ca urmare a unui protocol semnat de companie cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, pe eticheta Magiunului de prune Topoloveni va fi promovat timp de 1 an, incepand cu mai 2011, brandul turistic al Romaniei.

Doua dintre produsele SONIMPEX SERV COM au obtinut distinctia “Superior Taste Award” din partea Institutului de Gust si Calitate de la Bruxelles: Magiunul de Topoloveni a fost premiat in doi ani consecutiv (2010 si 2011), iar Dulceata de cirese negre Topoloveana fara zahar adaugat – inregistrata la OSIM in septembrie 2010 – a primit pentru prima data in 2011 aceasta distinctie.

Compania SONIMPEX SERV COM este furnizor al Casei Regale a Romaniei si detinatoare a certificatului de “cod NATO de agent economic”.

Contact detalii presa: Doamna Bibiana Stanciulov, tel. 0722.588.959.
adina75tm@yahoo.fr

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *