Magazinul online RomanianPrints.EU

Conceptul ce sta la baza RomanianPrints.EU este unul foarte simplu si a fost conceput pentru a simplifica procesul de implementare a materialelor corporatiste extrem de necesare oricarei firme.

RomanianPrints.EU

Pana acum agentia de publicitate implementa machetele grafice, iar tipografia era cea care printa materialele in baza acestora.

RomanianPrints.EU a simplificat acest procedeu si a combinat cele doua servicii. Astfel sunt reduse considerabil costurile de creatie si productie, timpul de executie si deranjul survenit.

A fost lansat RomanianPrints.EU – DESIGN-PRODUCTIE-LIVRARE:  Magazin virtual de materiale corporatiste!

Materiale realizate de RomanianPrints.EU:

Carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, brosuri de prezentare, roll-up-uri, bannere, autocolante, afise, invitatii, pliante, fluturasi, meniuri, servetele personalizate etc.

Cum functioneaza RomanianPrints.EU

In baza unei cereri efectuate prin e-mail sau telefon, va trimitem un bon de comanda in care va solicitam cateva informatii imperios necesare despre material ce trebuie implementat.

Cum se implementeaza macheta grafica?

In baza acestui material completat, implementam 3 propuneri grafice aferente cererii, pe care vi le inaintam spre aprobare. Dintre aceste propuneri ne vom opri la cea mai potrivita asupra careia facem, daca este cazul, modificari conform specificatiilor primite de la dumneavostra.

Printul si finisarea materialelor?

Dupa finalizarea machetei grafice si stabilirea detaliilor tehnice (hartie, dimensiune, elemente suplimentare) printam si finisam materialele.

Livrarea?

Livrarea se face conform metodelor exemplificate la pagina dedicata – www.romanianprints.eu.

www.RomanianPrints.EU
romanian@RomanianPrints.EU
0332 407 720
0758 288 779

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *