Magazinul online de roviniete

Comanda si cumpara online roviniete, viniete pentru Ungaria, Austria si alte tari Non-Stop 24/24. Comenzi si emitere viniete Non-Stop 24/24. Plateste online taxa de drum, rovinieta 2011. Livrare si plata online a vinietelor electronice.

roviniete auto online

Site-ul www.rovinieta.net este un instrument rapid, simplu si eficient pentru comercializarea de roviniete (roviniete 2011, rovignete, e-matrica, vignette, etc.), care reprezinta tarifele de utilizare a infrastructurii rutiere pentru Romania si Ungaria.

Ne-am propus ca site-ul nostru, sa reflecte intocmai viziunea noastra: un concept deschis, prietenos, dar in acelasi timp bine structurat, cu sectiuni clare si informatii utile.Pentru o experienta de cumparare cat mai usoara si mai placuta, va rugam sa parcurgeti de asemenea si sectiunile “Cum cumpar” si “Cum platesc”.

Serviciul de procesare comenzi online asigurat de echipa noastra de profesionisti este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii Speedy Driver SRL sunt gata sa preia in orice moment comenzile dumneavoastra pentru roviniete electronice.

Rovinietele sunt necesare pentru circulatia pe reteaua de drumuri nationale, exclusiv cele aflate in intravilanul resedintelor de judete si al municipiilor, de catre persoanele fizice si juridice pentru toate categoriile de vehicule inmatriculate temporar sau definitiv in Romania si in alte state.

Pe site-ul www.rovinieta.net puteti gasi informatii referitoare la preturi roviniete, modalitati de achizitie online sau de la punctele de distributie roviniete ale S.C. SPEEDY DRIVER S.R.L…

De asemenea puteti gasi informatii referitoare la legislatia in domeniul taxei de drum, costul ro-vinietei (rovigneta,rovignieta 2011).

Principalele avantaje oferite de site-ul www.rovinieta.net:

– achizitionarea rovinietei electronice online din fata calculatorului de acasa sau de la birou din cateva click-uri;

– eliminarea deplasarii pana la cel ma apropiat punct de distribuire roviniete;

– continuitatea serviciului – functionarea 24 de ore din 24, de luni pana duminica;

– tranzactiile se realizeaza in timp real;

– livrarea rovignetei electronice sigur si rapid, pe e-mail, in cateva minute;

– firmele care opteaza pentru un parteneriat cu SPEEDY DRIVER SRL beneficiaza de avantaje si servicii suplimentare (facturare periodica, liste si situatii periodice, alerta expirare valabilitate roviniete, termen de plata).

SC SPEEDY DRIVER SRL debuteaza pe piata romaneasca la inceputul lui 2007 prin brandul ABINCLUSIVE.

Brandul s-a bazat pe experienta de peste 7 ani in domeniul pieselor auto, a echipei de vanzari.

Avand sediul central in Arad, obiectul de activitate il reprezinta importul si distributia de piese auto pentru camioane si semiremorci.

Paleta de servicii pusa la dispozitie de firma Speedy Driver nu ar fi posibila fara o retea de distributie cat mai mare, pentru a reduce timpul de livrare si pentru a facilita contactul direct cu clientii, oferind servicii de calitate.

In acest scop, in afara de sediul central din Arad, prezenta sucursalelor din Bucuresti, Cluj Napoca si Craiova, precum si a reprezentantilor de vanzari, organizati intr-o retea cu acoperire nationala, contribuie in mod decisiv la imbunatatirea relatiilor profesionale cu partenerii nostri.

Firma Speedy Driver are ca obiectiv si fie cel mai amabil si profesional prestator de servicii in domeniul pieselor pentru camioane si semiremorci, venind in intampinarea clientilor cu un pachet complet de servicii.

Cartea noastra de vizita o reprezinta partenerii nostri, companii de renume din Romania, structurati pe diferite profile: societati cu parc auto, societati de transport, comercianti piese auto, reprezentante / dealeri, service-uri auto.Noi dorim sa fim partenerul care ofera intotdeauna solutia optima pentru Dvs.

Asadar, oferim ce cunoastem mai bine: domeniul auto al pieselor pentru camioane.

Despre Speedy Driver

SC Speedy Driver SRL este distribuitor de roviniete, autorizata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania(C.N.A.D.N.R.), prin contractul nr. 93/4588/07.03.2008.

Mihalache Bocea
SPEEDY DRIVER
www.rovinieta.net

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *