Magazinul online de riboane termice

Magazinul online de riboane termice a fost creat din dorinta de a aduna in acelasi loc toate tipurile si dimensiunile de riboane pentru imprimantele cu transfer termic.

ribon.ro logoPe ribon.ro sunt disponibile peste 300 de tipuri de riboane, de dimensiuni si compozitii diferite, de la ceara la rasina si combinatii ale celor doua.

Riboanele termice se folosesc pentru printarea etichetelor care trebuie sa reziste in conditii speciale de temperatura si umiditate, la praf, zgarieturi si alti factori defavorabili.

Tiparitura realizata cu imprimantele care utilizeaza ribon va fi de inalta calitate, rezistenta timp indelungat, iar codurile de bare vor fi printate excelent.

Avantajul de a comanda direct din magazinul online este in primul rand dat de pret, produsele de pe site avand un pret considerabil mai scazut comparativ cu modalitatea clasica de comanda (telefon sau fax).

Riboanele de pe ribon.ro se potrivesc cu imprimantele de coduri de bare disponibile pe eLogicode.ro, magazinul online de echipamente de culegere automata a datelor terminale mobile, imprimante de etichete si de documente, cititoare de coduri de bare, samd.

Daca nu sunteti sigur ce model de ribon se potriveste cu imprimanta pe care o aveti, specialistii Logicode va pot consilia cu privire la modelul de ribon potrivit pentru imprimanta Dumneavoastra sau pot face teste pentru a determina ribonul cel mai bun pentru realizarea etichetei de coduri de bare.

Site-ul poate fi accesat la adresa www.ribon.ro.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *