Magazinul online 4turbopieseauto.ro

Seoweb Seco SRL prin intermediu www.web-design-site.ro are placerea de a va anunta lansarea oficiala a site-ului www.4turbopieseauto.ro.

comert electronic


Incadrat in categoria tip magazin online site-ul este destinat tutror clientilor, realizat intr-o prezentare de calitate, cu un design prospat si original, ilustrand perfect talentul si calitatile designerilor de la Seoweb Seco SRL.

4 Turbo Exim SRL:

Inca de la infiintare, ne-am ocupat de comercializarea pieselor auto, ceea ce ne confera o experienta bogata in acest domeniu.

Comercializam piese auto originale si aftermarket, anvelope, uleiuri si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se producatori consacrati din dorinta de a va pune la dispozitie doar produse calitative si competitive, oferind cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca.

Piesele sunt livrate din stoc si la comanda, acoperind toata gama de autoturisme straine, cat si modelele producatorului autohton Dacia.

Seoweb Seco dezvolta proiecte ce implica optimizare web, internet marketing, template design, dezvoltare de aplicatii web.

Astfel puteti avea dumneavoastra un site cum este 4turbopieseauto.ro insa unic, pe baza dorintelor dumneavoastra si al profesionalismului nostru.

Seoweb Seco aduce un plus de prospetime pe piata din domeniu si vine in sprijinul firmelor care doresc sa-si creeze sau sa-si imbunatateasca prezenta online prin site-uri web de calitate, la standarde internationale, nu isi limiteaza serviciile doar la web design, ci ofera clientilor consultanta de specialitate si marketing online.

4 Turbo Exim SRL:
BUCURESTI, STR.BABA NOVAC NR 15
Tel: 0751291291
www.4turbopieseauto.ro
Email: turboexim@yahoo.com

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

2 thoughts on “Magazinul online 4turbopieseauto.ro

 • 31.01.2011 at 10:55
  Permalink

  sa va fie rusine! va laudati degeaba! site-ul vostru este facut pe o platforma open-source , la care nici macar nu ati avut bunul simt sa efectuati modificari de design!!! prestashop este programul folosit, pe care oricine il poate descarca de pe http://www.prestashop.com
  i-auzi, vorbiti despre ” talentul si calitatile designerilor de la Seoweb Seco SRL.” si de fapt uzati de programe gratuite cu teme default. Ce credeti voi, ca ii pacaliti pe toti?
  v-ati facut de rahat!

 • 12.05.2011 at 8:18
  Permalink

  Da Mihai (sau cum te cheama)
  – este adevarat ca tema si aplicatia sunt prestashop implicit
  – ce nu imi aduc eu aminte…este ca nu stiu sa fi fost la dicutia cu clientul care asta a cerut si asta are. poate fi vorba de gust sau buget sau …nu mai este important acum

  Sunt convins ca talentul tau spune mult mai multe decat ceea ce poti spune in cuvinte …
  Daca doresti, poti sa iei legatura cu noi, sa-ti dam detalii despre proiecte in lucru … poate … cine stie devenim parteneri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *