Magazinul de trandafiri FamousRoses.eu

FamousRoses.eu este un magazin online dedicat trandafirilor www.famousroses.eu . Aici veti descoperi cei mai cunoscuti trandafiri de gradina din lume.

FamousRoses.euSiteul ofera tuturor celor interesati din Romania si Europa o gama completa de butasi de trandafiri www.famousroses.eu.

Oricine planteaza o floare (sau mai multe) isi doreste ca acea planta sa se prinda si sa infloreasca. O gradina cu flori frumoase iata visul oricarui gradinar profesionist sau amator.

“Trandafirii sunt unele dintre florile cele mai usor de plantat si de ingrijit” a declarat Viaceslav Buhna, Directorul general FamousRoses.eu www.famousroses.eu.

Acesta a continuat: “Exista desigur amanunte care pot face diferenta intre un trandafir plantat corect care ajunge sa bucure cu parfumul si bogatia florilor si o planta care nu infloreste mai deloc. Sunt lucruri simple pe care oricine le poate pune in aplicare si pe care ne bucuram sa le oferim ca sfaturi tuturor celor interesati de o gradina in care sa planteze trandafiri”.

Stiati ca toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru plantarea trandafirilor?

Lunile octombrie si noiembrie, cand trandafirii sunt in repaus vegetativ, sunt cele mai bune pentru plantarea acestor flori minunate daca va doriti sa aveti o gradina, curte sau alte spatii decorate cu trandafiri.

Un alt element de stiut: taiati florile care s-au trecut.

O floare ofilita are dezvoltat si un fruct care nu permite dezvoltarea altor patru boboci. Da, puteti sa nu aveti parte de patru flori frumoase si parfumate pentru ca o floare trecuta este lasata netaiata.

Cum faci sa isi revina niste butasi de trandafiri www.famousroses.eu de plantat primiti deshidratati? Simplu: trandafirul deshidratat se ingroapa orizontal intr-un sant timp de o saptamana. In tot acest interval de timp planta trebuie udata zilnic pentru a se asigura hidratarea intregii plante.

Iata cateva sfaturi pe care oricine care planteaza trandafiri ar trebui sa le stie.

Mai gasiti cateva informatii importante si in cadrul rubricii Sfaturi gradinarit www.famousroses.eu.

Pentru mai multe informatii,
www.famousroses.eu
office@famousroses.eu

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *