Magazinul de moda

News of the World intra pe piata comertului online cu un magazin de moda de unde cumparatorii vor putea achizitiona produsele prezentate in publicatia glossy Fabulous, ambele urmand sa fie lansate pe piata britanica pe 3 februarie.

Utilizatorii vor putea vada oricare dintre creatiile caselor de moda promovate in revista printr-un simplu click si vor putea accesa platforma online FabulousMag.co.uk., avand posibilitatea sa achizitioneze de aici oricare dintre aceste produse vestimentare.

Serviciul online a fost creat de specialistul online Pixsta si integreaza atit continut editorial cit si serviciu de achizitii online, oferind cumparatorilor preturi preferentiale si discounturi.

“Este pentru prima data cind un publisher isi asuma sarcina dificila de a realiza o conexiune stransa intre continutul dintr-o revista si un site de comert online”, a declarat Lara Kelly, coordonatoarea diviziei de e-commerce la News International.

“Rezultatul final este o experienta interactiva pentru cititori si internauti, care creaza trafic pe site si genereaza un numar mare de tranzactii online”, a spus ea.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *