Magazinul de brazi

MagazinuldeBrazi.ro este unul din cele mai mari magazine online de brazi din tara si apartine companiei Silva Group Romania, care este lider pe piata autohtona in cultivarea si comercializarea brazilor.

magazin online brazi
MagazinuldeBrazi.ro

Odata cu venirea iernii, Silva Group Romania ne incanta si cu un nou design al magazinului online, ce poate fi gasit la adresa http://magazinuldebrazi.ro .

Prin intermediul site-ului MagazinuldeBrazi.ro poti achizitiona brazi naturali cu radacina sau taiati, verzi sau argintii de diferite specii. Livrarea este gratuita in toata Romania, iar preturile sunt accesibile oricui.

Website Design.

Website-ul a fost realizat si promovat de echipa siteuri.net, care a avut rolul de a crea un site pe care sa se poata naviga usor si sa ne introduca in atmosfera sarbatorilor de iarna. Prin urmare, in design s-au folosit culori reprezentative Craciunului si sarbatorilor de iarna, culori precum rosu, verde si alb. Pe langa culorile reprezentative Craciunului s-au introdus in website si diferite elemente de design care sa induca spiritul Craciunului, elemente precum: caciulite de Mos Craciun, clopotei si ramuri de brazi.

Functionalitate.

Prima pagina a site-ului este compusa dintr-un slider in care ne sunt expuse ofertele, un video introductiv si o scurta prezentare a agentiei Silva Group. Meniul principal se gaseste in partea superioara a site-ului si este compus din categoriile produselor scoase la vanzare plus cateva pagini cu ofertele de moment.

MagazinuldeBrazi.ro vine cu o oferta unica in Romania, permitandu-ne sa cumparam brazi de Craciun in rate prin intermediul unui card de credit emis de Credit Europe Bank.

Despre Noi: Silva Group Romania dispune de o suprafata de 18 000 mp cultivati cu brazi si scoate anul acesta la vanzare aproximativ 45 000 de brazi naturali cu radacina sau taiati ce provin din propriile plantatii. Brazii pot fi achizitionati atat prin intermediul magazinului online, cat si direct de la expozitiile de vanzare din Bucuresti, Brasov sau Ploiesti.

Informatii pentru Contact:

Telefon: 0764-12-13-50 / 0726-04-06-57 / 0755-912-317
eMail: office@silva-group.com

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *