Pimele magazine online pe platforma Live2c

Solutia pentru comert electronic Live2c lanseaza primele magazine online.

Live2c anunta oficial realizarea primelor magazine online care au beneficiat de promotia de lansare a platformei, acestea sunt www.magazinpapetarie.ro, magazin de papetarie care a ales licenta Live2c Business si www.librex.ro, libarie online care a optat pentru licenta Live2c Professional.

Magazinele online au beneficiat de promotia de lansare in urma careia au obtinut o reducere de 30% din pretul de licentiere Live2c si au primit servicii gratuite  de logo design, web design ecommerce si alte servicii web.

Portofoliu live2cIn urma colaborarii cu Live2c proprietarii celor doua magazine online au declarat:

„Ceea ce imi place acum la magazinpapetarie.ro este echilibrul dintre designul curat si usurinta de folosire, iar cand am vazut cat de usor este sa folosesti panoul de administrare a produselor am ales cu incredere Live2c”, a declarat Laviniu Baduna, manager magazinpapetarie.ro

“Librex.ro a beneficiat de promotia de lansare Live2c si nu pot decat sa spun ca sunt foarte multumit, acum am un magazin online cu o interfata excelenta in care clientii nostri gasesc cartile noastre cu usurinta”, a spus Radu Nicolae Ionut, manager Librex.

Live2c a mai licentiat si oferit servicii de design si promovare pentru Casual Wear, Cristallini Boutique, liveMag.ro, Kultur Shop, Korani Jupan Ignat, Orac Decor, NovaShop, Italian Job, Agra Palace, Oktal, 123GSM, AloMobile, Live Servers, Bacania Veche si Tudor Tailor, urmand ca la inceputul anului viitor sa lansam alte magazine online aflate in curs de implementare.

Dintre acestea magazinul online liveMag.ro a fost si cel mai premiat magazin online la GPeC 2009, el castigand premiile la categoria cel mai bun magazin Start-up in eCommerce, cel mai bun magazin online de la categoria IT&C si cel mai bun magazin la categoria best users choice start-up.

Live2c isi imbunatateste permanent serviciile si ofertele pentru magazinele online create, astfel am stabilit un parteneriat cu Fan Courier prin care toti clientii Live2c beneficiaza de 15% reducere fata de preturile de lista iar printr-un parteneriat cu MobilPay reusim sa implementam in doar cateva ore plata online clientilor nostri.

Despre COPIMAJ SRL

Live2c este o solutie de comert electronic care ofera toate facilitatile pentru un magazin online, ea se remarca printr-o administrare usoara, o infrastructura tehnica bine pusa la punct si suport permanent cu personal dedicat pentru clientii Live2c.

Mihai Tamas – Account Executive
COPIMAJ SRL

www.live2c.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *