Magazine online pe solutie INDIGO Shop

INDIGO Shop este o platforma de e-commerce completa, pe baza careia functioneaza un magazin virtual si care include toate caracteristicile si functiile necesare pentru a construi o afacere online de succes.

INDIGO Shop, o solutie software la cheie, usor de utilizat, include functionalitati care va permit sa incepeti imediat procesul de vanzare, putand astfel crea de la un simplu magazin online la unul complex cu mii de produse.

Solutiile noastre de e-commerce sunt optimizate pentru motoarele de cautare, incepand de la META-tag-uri (title, description, keywords) si un sistem inteligent de generare a linkurilor (SEF URLs – Search Engine Friendly URLs), pana la structurarea optima a informatiei si validarea standardelor W3C, toate aceste eforturi au un scop comun: cresterea numarului de vizitatori care acceseaza site-ul in urma cautarilor in motoarele de cautare.

Tehnicile folosite asigura o pozitionare buna a paginilor site-ului in motoarele de cautare.

Dintre caracteristicile de baza ale platformei amintim:

– interfata de administrare user-friendly conceputa pentru productivitate si usurinta in utilizare;

– sistem complex de Template-uri (partea de design si partea de programare sunt separate una de alta, altfel ca aspectul magazinului se poate modifica cu usurinta);

– optimizarea scriptului pentru motoare de cautare;

– usurinta crearii categoriilor, subcategoriilor, produselor, a specificatiilor si a filtrelor;

– suportul multi-language (magazinul poate fi tradus in oricate limbi se doreste, crescand astfel numarul de potentiali clienti);

– discount-uri configurabile, precum si gazduire gratuita timp de 6 luni pentru magazinul dumneavoastra.

INDIGO Shop este proiectat atat pentru utilizatori avansati cat si pentru persoane fara cunostinte de programare astfet incat devine o solutie usor de utilizat si flexibila la orice personalizare.

Magazinul dumneavoastra va putea folosi ultimile inovatii in domeniu, fiind astfel un magazin online cat si un motor de crestere a vanzarilor.

Software-ul INDIGO Shop se remarca prin facilitatile mult imbunatatite care stimuleaza vanzarea online si va ajuta sa va impuneti pe piata in timpul cel mai scurt cu putinta.

www.indigo-shop.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *