Magazine online evaluate pe Trustpilot.ro

Marca de incredere Trustpilot indica felul in care este vazuta imaginea unei companii din perspectiva cumparatorilor, dar si imaginea acesteia din publicatii de masmedia, aprecieri facute de organe de control, certificate de acreditare cat si alti factori astfel incat imaginea reflectata sa fie cat mai obiectiva posibil.

Pe pagina www.trustpilot.ro cumparatorii online pot gratuit sa caute informatii despre companiile online.

Pentru a simplifica si mai mult procesul de cautare, Trustpilot a lansat Trustpilot Guard – o aplicatie ce se poate descarca gratuit si avertizeaza automatic clientul cand acesta acceseaza pagina web a unei companii de pe lista neagra.

O privire peste topul magazinelor online arata ca cele mai de incredere magazine online sunt: Evomag, DC Shop si Altshop. In celalalt capat al topului se regasesc magazinele online: Cel, Epravalie si Mediadot.

Citeste aici ce cred altii despre implementarea unei marci de incredere pentru comertul online:


Andreea I., arhitect

”Incertitudinea in serviciile si calitatea produselor oferite de magazinele online m-au determinat sa ma feresc de a face cumparaturi in acest tip de magazine. O marca de incredere care sa diferentieze magazinele online de incredere de cele neserioase m-ar influenta cu siguranta in mod pozitiv in a cumpara online.”


Andrei B., inginer

”Imi place sa fac cumparaturi online deoarece am posibilitatea de a compara produsele de care sunt interesat mult mai usor. Inainte de a ma decide de la care magazin online vreau sa cumpar un produs, caut intotdeauna informatii suplimentare despre magazinul online si in principal opiniile postate de clientii magazinului respectiv.”


Anca C., studenta

”Trebuie sa recunosc ca inca nu am 100% incredere in a cumpara online. Ca o regula de baza cumpar doar de la doua din magazinele online, cu care am avut o experienta placuta pana acum.”

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *