Lansare magazin online Muranos.ro

Sub deviza „Fii o diva adevarata! Alege bijuterii chic!” a fost lansat nou site de bjuterii, accesorii si obiecte de decor din sticla de Murano – muranos.ro.

magazin online muranos.ro
Magazin Bijuteriile din sticla de Murano

Acest magazin online ofera publicului interesat o gama foarte variata de obiecte din sticla, in forme si culori dintre cele mai atractive.

Site-ul se adreseaza tuturor varstelor si, desi profilul este unul destinat femeilor, el reprezinta o varianta demna de luat in calcul si de catre domnii care doresc sa ofere un cadou de neuitat doamnelor din viata lor.

Structura site-ului muranos.ro este simpla, intuitiva, produsele fiind organizate in functie de tipul lor, dar si de punctele de interes ale clientilor sai. Astfel, cele patru sectiuni – Bijuterii handmade unicat, Accesorii, Colectii si Promotii – cumuleaza si ordoneaza in functie de specific obiecte precum: Bratari, Inele, Cercei, Coliere, Pandantive, Margele, Brose, Clame de par, bijuterii pentru copii dar si pentru barbati.

Acestora li se adauga, in rubrica Decoratiuni pentru casa, si obiecte realizate din sticla de Murano precum vaze colorate, rame foto unicat, scrumiere, tablouri sau chiar si corpuri de iluminat.

Spre deosebire de alte magazine online de bijuterii, acesta se mandreste cu autenticitatea bijuteriilor pe care pe comercializeaza, toate obiectele fiind realizate chiar in Italia, in insula Murano, Venetia, de catre mesterii sticlari. Tehnicile folosite de catre acestia sunt aceleasi de sute de ani, astfel ca amprenta si talentul lor se observa in fiecare detaliu si astfel orice obiect este unic in felul sau si cu adevarat special.

bijuterii din sticla de murano

Acest magazin online de bijuterii din sticla ofera si servicii suplimentare clientilor sai. Astfel, acestia pot opta in mod gratuit pentru ambalarea speciala a coletului drept cadou si livrarea sa direct la adresa sarbatoritului. Darul va fi cu adevarat o surpriza. In colet, tot in mod gratuit, reprezentantii site-ului muranos.ro pot adauga si o felicitare personalizata cu textul ales chiar de catre client.
Comanda se poate realiza direct pe site, prin utilizarea cosului de cumparaturi sau a casutei de chat disponibila, cat si telefonic.

De altfel, pentru ca obiectele din sticla de Murano sunt unicat, reprezentantii magazinului online stau la dispozitia celor interesati cu detalii despre produse, consiliindu-i astfel pentru a lua cele mai inspirate decizii si a achizitiona cel mai potrivit obiect pentru casa sau pentru a fi daruit. Plata poate fi realizata atat ramburs (la livrarea coletului) cat si prin Depunere bancara / OP, Numerar sau online, cu un card bancar.

Livrarea este rapida, prin curier, in 24-48 de ore, oriunde in tara.
Cu ocazia lansarii, site-ul ofera clientilor ce se aboneaza la newsletter un voucher in valoare de 25 de lei.

Despre Muranos.ro
Muranos.ro este detinut si administrat de catre SC Team Design Services SRL cu sediul social in Bucuresti, sector 3, str. Prevederii nr. 28, bl. G9, sc. A, ap. 2
Email: office@muranos.ro
Website: www.muranos.ro
Tel: 0728 399 288

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *