Magazinul online dispotrading.ro

Anul acesta firma Dispo Trading a implinit 10 ani de activitate pe piata din Romania, avand ca obiect principal de activitate importul si comercializarea articolelor de unica folosinta dar si productia de uniforme de lucru si echipamente de protectie.

magazin online dispotrading.ro
Am implinit 10 ani de activitate si am devenit magazin online

In cei 10 ani de activitate, am reusit sa castigam un segment important de clienti in acest domeniu de activitate prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor pe care le-am oferit clientilor nostri.

Produsele comercializate de firma noastra se vand sub marca Missena, marca integistrata la OSIM.

Gama noastra de produse se adreseaza industriei alimentare (fabrici, fast-food, supermarketuri…)  si domeniului medical (spitale, centre medicale, farmacii, centre de infrumusetare, cabinete medicale …etc).

Importam: manusi de examinare, manusi de vinil, manusi de menaj, halate de laborator, halate de protectie, masti chirurgicale, bonete bufante, botosi, manusi chirurgicale, sorturi, acoperitori maneci,  role cearceaf hartie…;

Producem: uniforme de lucru, costume pentru industria alimentara,  halate medici, uniforme medicale, bonete, pantaloni, sorturi…

Pentru a fi in intampinarea clientilor nostri si pentru a facilita lansarea comenzilor, anul acesta site-ul nostru www.dispotrading.ro isi schimba infatisarea si devine magazin online.

Calitatea produselor noastre este atestata de certificatele ISO 9001/9002, marca CE, respectiv avizul Ministerului Sanatatii pentru produsele utilizabile si in domeniul medical.

Despre DISPO TRADING S.R.L.

Importam si producem echipamente de protectie si articole de unica folosinta pentru domeniul medical si alimentar.
Toate produsele sunt importate si produse sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM.

Ioana Asofiei – Director vanzari
DISPO TRADING S.R.L.
www.dispotrading.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *