Magazin Online de Sosete

Un interviu cu Mihai Brehar, partener in primul si singurul magazin online care vinde sosete si ciorapi in Romania. O idee buna si simpatica, care ne-a facut sa luam acest interviu. Citam :

“La inceput mi s-a parut si mie o nebuie, dar afacerea din Germania s-a dezvolat mai mult decat mi-as fi putut inchipui. Ideea lor a fost simpla: toata lumea poarta sosete si (aproape) toate femeile poarta ciorapi, iar lucrurile astea sunt consumabile. Cred ca stii cat de rapid se rup ciorapii de dama si nici sosetele nu tin foarte mult. Iar spre deosebire de alte produse, la ciorapi si la sosete problema garantiei e inexistenta. In plus, aproape toata lumea stie ce marime poarta.”

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *