Comunicat lansare magazin lexivo.ro

Lexivo Promotionale anunta cu mandrie lansarea site-ului lexivo.ro, o adevarata platforma destinata materialelor promotionale.

lexivo.ro magazin logoCu o abordare noua si diferita fata de concurentii sai, acest site si intregul concept se ghideaza dupa sloganul „Nu vindem materiale promotionale personalizate, ci oferim solutii”. Si acesta este adevarul, caci lexivo.ro nu este un magazin online, este un loc unde nevoile clientilor sunt satisfacute cu promptitudine si seriozitate de o echipa intreaga ce ofera servicii complete in domeniu.

Site-ul este structurat in 3 mari sectiuni, fiecare avand la randul sau categorii si subcategorii de produse. Astfel, prima sectiune este destinata Materialelor Promotionale, aici regasindu-se intre altele obiecte promotionale precum: USB personalizat, pixuri si seturi de pixuri, genti, mape, calculatoare, agende, suporturi pentru carti de vizita, ceasuri de birou, umbrele, portofele, trolere, seturi pentru picnic, genti termice, ustensile pentru bucatarie si gratar, lanterne, rulete, textile (tricouri, pantaloni, prosoape, paturi, camasi, etc.), dar si produse de lux. Toate acestea si multe altele pot fi comandate pe site si vor fi livrate gata personalizate. De altfel, serviciul DTP este gratuit pentru lucrarile simple, deci totul este in avantajul clientului.

Servicii Tipografice este cea de-a doua sectiune si este dedicata printului de orice dimensiune. Doritorilor li se ofera posibilitatea de a crea diverse materiale precum carti de vizita, mape de prezentare, brosuri si cataloage, pliante, fluturasi, calendare, felicitari, afise, diplome. Acestor tiparituri de dimensiuni mici li se alatura cele mari, precum Mesh outdoor sau Bannere publicitare.

Cea de-a treia sectiune este cea de Productie Publicitara, unde pot fi realizate diverse obiecte la comanda, precum: meniuri pentru restaurante, note de plata, carti de onoare, dar si obiecte din piele (genti, curele, portofele, etc.), Lanyard sau chiar odorizante auto.

Pe site se regaseste si o pagina de blog, unde clientii pot citi povesti de succes sau pot gasi idei de promovare a propriei afaceri.

Acest magazin online se remarca atat prin multitudinea de produse si servicii pe care le ofera, dar si prin calitatea lor. Personalizarea obiectelor nu este atat de simpla pe cat poate parea, caci ea presupune atat alegerea unor obiecte care sa se preteze la asta, cat si pregatirea celor mai bune desene, grafice, texte sau design-uri pentru ca produsul publicitar final sa isi atinga scopul si sa transmita  mesajul dorit.

Gratie profesionalismului de care a dat dovada, compania are deja o vechime apreciabila in domeniu, onorand mii de contracte. Printre clientii de marca ai lexivo.ro se numara ProTV, Renault, Sodexo, Lidl, Velux, Raiffeisen Bank, Otter sau Mango Records.

Despre Lexivo Promotionale:

Adresa: Str Caraiman, 117, Bucuresti

Tel: 0773 769 771

Mail: office@lexivo.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *