Lansare magazin online i-Video.ro, comunicat de presa

Am lansat magazinul online i-Video.ro pentru ca cei ce pun pret pe siguranta caminului lor sa poata gasi solutiile optime pentru securizarea casei.

magazin online i-Video.roStructura simpla, navigare facila

Pentru ca usurinta in navigare a fost focusul nostru principal, magazinul este bine structurat pe categorii de interes, fie ca vorbim de sisteme de supraveghere video complete, fie ca vorbim de camere supraveghere, DVR-uri sau accesorii.

Site responsive

Designul este unul de tip responsive, interfata grafica adaptandu-se in functie de rezolutia nativa a dispozitivului de pe care este accesat. Asadar, indiferent ca ne veti accesa de pe calculatorul personal, de pe laptop, tablete sau telefoane de ultima generatie, siteul se va adapta perfect, oferindu-va o experienta de navigare deosebita.

Avantajele i-Video.ro

    • Numar generos de produse. Avem pe stoc o gama diversificata, pornind de la cunoscutele camere de tip Dome, si terminand cu DVR-uri de ultima generatie.
    • Livrare rapida. Livram majoritatea prduselor in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii. Iar cu optiunea deschidere colet la livrare ai siguranta ca produsele au ajuns la tine in buna stare.
    • Sfaturi si tutoriale. Pentru ca un client bine informat este un client care revine cu drag, am implementat si un blog unde poti citi informatii esentiale despre ce echipamente trebuie sa alegi in funtie de necesitatile curente.

camere de supraveghere

Despre i-Video.ro

i-Video.ro este un website detinut si administrat de catre SC Smart Security SRL.
Adresa: Str. prof. dr. Alexandru Locusteanu, Nr. 8, Bl. 77D, Ap. 31, Sector 5, Bucuresti
Telefon: 0727 081 776
Web: www.i-video.ro

Despre Optimizare-seo.info
Optimizare-Seo.info ofera servicii profesionale de optimizare seo pentru companii.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *