Magazinul gps auto Edotec, unic distribuitor Dynavin

Incepand cu data de 20 iunie 2011 www.EDOTEC.ro a devenit unic importator de sisteme de navigatie Dynavin.

Magazin online Edotec.ro, unic distribuitor gps auto Dynavin

Acest mare producator in materie de navigatie auto a intrat pe piata de profil in urma cu multi ani, astfel ajungand astazi sa va ofere o tehnologie de ultima generatie.

DYNAVIN produce pentru dumneavoastra sisteme de navigatie compatibile pentru toate modelele de autovehicule, cum ar fi: OPEL, AUDI, MERCEDES, BMW, TOYOTA, RENAULT, FORD, VW, CITROEN… si lista poate continua.

DYNAVIN a reusit sa intregreze in aceste aparate de navigatie auto functii precum : Internet 3G, TV tuner, Radio Tuner AM/FM, slot card SD, USB, touch screen, bluetooth si altele.

www.edotec.ro, lansat pe piata comertului electronic din februarie 2010 pe nisa de gps auto, navigatie auto personalizata si sisteme multimedia pentru autoturisme, a reusit in timp record sa capete increderea producatorului DYNAVIN.

Aastfel, in mai putin de 1 an si jumatate s-a ajuns la incheierea unui parteneriat, avand deosebita onoare ca aparatele sale sa fie, in exclusivitate, comercializate de www.edotec.ro, anuland astfel colaborarea cu toate celelalte firme de profil.

De la inceputul lansarii pe piata online EDOTEC a comercializat doar sisteme de navigatie DYNAVIN, fapt pentru care producatorul acestor GPS-uri auto nu  a putut trece cu vederea eforturile si staruinta acestui magazin online, astfel www.edotec.ro devine importator Dynavin exclusiv pe piata de profil din Romania.

www.edotec.ro a luat nastere din dorinta de-a usura si binedispune timpul petrecut la volanul masinii, studiind cu foarte mare atentie ofertele tuturor celor care produc astfel de gps-uri.

Un alt criteriu important pentru edotec a fost si este in continuare, calitatea produsului pe care-l pune la dispozitia clientului.

Dupa toate aceste studii pe care magazinul online Edotec le-a facut, s-a decis colabaroarea in exclusivitate doar cu producatorul  Dynavin Electronics.

Facand aceasta alegere www.edotec.ro castiga de partea sa parteneriatul cu Dynavin.

Cu aceasta ocazie va invitam in lumea online pentru a va echipa masina cu un sistem de navigatie dedicat de calitate superioara la preturi foarte bune.

www.edotec.ro va asteapta in mgazinul sau cu detalii si caracteristici amanuntite pentru echiparea oricarui tip de automobil.

Pentru informatii suplimentare despre intreaga gama de produse si pentru comenzi ne puteti contacta prin e-mail la contact@edotec.ro sau telefonic la 0744.57.97.97.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.
RO16189934
www.edotec.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *