LuxuryGifts.ro la GPEC 2011

Suntem mandri ca LuxuryGifts.ro se afla printre participantii de la Gala Premiilor eComerce 2011, de unde a reusit sa treaca de cea mai riguroasa preselectie si a aderat la regulile de bune practici in comertul electronic.

Ultima moda in materie de marturii pentru nunti si botezuri pe www.luxurygifts.roNoi, cei de la LuxuryGifts.ro, am castigat increderea si respectul clientilor in cei peste 19 ani de experienta in comertul cu articole de cadouri si bijuterii.

Am demonstrat ca meritam sa fim demni de increderea clientilor carora le-am oferit produse ce au fost alese in urma unor selectii riguroase impreuna cu o permanenta atentie la detalii si la calitatea acestora.

Astfel, datorita dedicarii echipei LuxuryGifts.ro, avem increderea totala ca efortul nostru va fi rasplatit de catre Gala Premiilor eCommerce 2011.

Datorita acestui concurs am obtinut posibilitatea de a primi feedback de la un juriu format din profesionisti si oportunitatea de a cunoaste oameni si de a schimba idei.

De asemenea am reusit sa intram in cea mai dura competitie unde premiile sunt acordate pe merit si avem posibilitatea de a demonstra ca suntem un magazin online care respecta legea si bunele practici in eCommerce.

O atentie deosebita o indreptam catre clienti, carora le oferim in fiecare zi discounturi si oferte speciale impreuna cu posibilitatea ambalarii cadourilor alese in hartii si accesorii de cea mai buna calitate, realizate manual in designuri unice, adaptate pentru fiecare ocazie.

Participarea la GPeC 2011 este rezultatul efortului depus in cei 4 ani de experienta in domeniul comertului online. In magazinul nostru www.luxurygifts.ro regasiti ultima moda in materie de bijuterii: bijuterii din argint, bijuterii cu perle, bijuterii cu cristale Swarovski, brose, accesorii: accesorii pentru par, genti, posete, curele, portofele, casete de bijuterii, cadouri de nunta si cadouri pentru botez, marturii de nunta si marturii de botez: marturii cu cristale Swarovski: fluturasi, lebede, ingerasi, ursuleti, etc., borcanase pentru dulceata, rame foto argintate sau iconite argintate, flori, cutiute muzicale.

LuxuryGifts.ro este recunoscut pentru nevoia permanenta de cautare continua a noului si o permanenta atentie la detalii, la calitatea produselor si la prezentarea acestora. Suntem increzatori ca vom fi rasplatiti pentru performanta pe care o avem in cadrul magazinului online.

Despre LUXURY CONCEPTS SRL

LUXURY CONCEPTS SRL de-a lungul timpului si-a dezvoltat parteneriate cu producatori din toata lumea, astfel asigurand distributia exclusiva a produselor oferite pe piata din Romania. De asemenea din anul 2008 a lansat magazinul online www.luxurygifts.ro oferind peste 3000 de articole permanente in stoc cu posibilitatea de livrare in 24 de ore, indiferent de locatie in interiorul tarii.

Georgiana Ciocirlan
CEO, LuxuryGifts.ro
georgiana.ciocirlan@luxurygifts.ro

www.luxurygifts.ro
Tel: (+40)754 589 879

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *