Linkuri de 1 Mai

Pentru cei care au ales sa stea acasa in acest 1 Mai cu vreme schimbatoare, Underclick le aduce si astazi cele 5 likuri de butonat pentru acest weekend.

Web2PDF Converter – webdesign. Salveaza o pagina online in format PDF.

Am gasit aplicatia utila atat prin faptul ca oricine poate salva gratuit, in cateva secunde, orice pagina web disponibila online.

In plus, pentru webmasteri, este oferit un cod JavaScript care adaugat in orice pagina, genereaza un buton de salvare a paginii respective in format PDF.

In cazul nostru, am salvat pentru testare si exemplificare categoria 5 Recomandari Underclick.ro, care se poate vedea in fisierul uploadat aici.

Free online media file conversion – convertorul online suprem?

Inca nu am testat toate optiunile de conversie, dar acestea sunt cu adevarat numeroase. Initial nu am inteles de ce pagina de “Formate suportate” se incarca asa de greu. Explicatia a venit imediat, prin oferirea unui numar impresionant de conversii pentru fisiere document, imagine, muzica, video si arhive.

Generare site online – webdesign, aplicatie online de generare site.

Ne-a placut sloganul afisat pe prima pagina: Stop browsing, start building.

Aplicatia este gratuita, insa necesita inregistrare, motiv pentru care nu am testat generatorul online de site-uri. Exemplele oferite arata totusi frumos. In plus, aplicatia este foarte bine documentata, de unde trebuie retinut faptul ca
se poate genera un site atat pe hosting gratuit, cat si pentru actualul dumneavastra nume de domeniu.


100 Excellent Free WordPress Themes
– teme gratuite pentru WordPress

Inainte de a intra pe aceasta pagina, atat incepatorii cat si webmasterii avansati sunt rugati sa aiba in vedere faptul ca va trece foarte mult timp pana vor pleca de acolo.

O resursa excelenta de teme WordPress gratuite, pe doua sau trei coloane, cu aspect clasic sau in ton modern-experimental, care speram ca va ajuta multi webmasteri aflati in cautari de template-uri de calitate.

Ball Droppings – muzica fizicii

Desi la fel de bine se poate caracteriza si invers, respectiv fizica muzicii. Sub o aparenta aplicatie de amuzament in care o simbla bila scoate un sunt bizar la lovirea unei linii trasate chiar de dumneavoastra, se ascunde un adevarat
experimet de muzica dar si de simulare in fizica aplicata.

Va lasam sa le descoperiti, cu recomandarea de a folosi prima pagina pentru documentare pentru toate comenzile disponibile. Aplicatia se poate testa atat online, dar sunt disponibile si versiuni de download, inclusiv pentru platforme mobile.

Va multumim pentru interes si va asteptam in continuare cu propuneri la adresa sorin@underclick.ro.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *