Licente antivirus BitDefender cu plata prin SMS

Acest serviciu a fost dezvoltat de specialistii BitDefender in colaborare cu Rentabiliweb, fiind proiectat special pentru utilizatorii care doresc acces la produsele de securitate BitDefender intr-un mod extrem de rapid.

Cu un simplu SMS, ai posibilitatea sa iti protejezi complet sistemul prin modulele de antivirus, antiphishing, antispam sau antispyware oferite de solutiile BitDefender, ce pot fi descarcate intr-un timp foarte scurt de pe site.

“Am mizat pe faptul ca acest segment va aduna tot mai multi adepti in viitorul apropiat si in Romania si suntem convinsi ca va reprezenta un trend in stilul de cumparare al consumatorilor din tara noastra. Alegerea dezvoltarii acestui proiect impreuna cu Rentabiliweb s-a datorat in mare parte experientei si entuziasmului lor, care i-a plasat printre cei mai indicati parteneri in implementarea acestui serviciu, realizat intr-un timp extrem de scurt”, a declarat Razvan Valceanu, Country Manager Romania, BitDefender.

“Pentru Rentabiliweb Romania a fost o adevarata provocare sa gasim impreuna cu echipa BitDefender o solutie care sa permita achizitionarea de licente si sa fie complet adaptata pietei din Romania. Inca de la inceput am urmarit trei prioritati: accesibilitate, facilitate si rapiditate. Toate acestea se regasesc in sistemul lansat astazi: un telefon mobil, un SMS si in cateva secunde ai o licenta”, a declarat Tudor Ciobanu, Director General, Rentabiliweb.

Pentru achizitionarea unei licente, utilizatorul trimite un SMS continand cuvantul cheie “BitDefender” la numarul special indicat in dreptul fiecarui produs din gama BitDefender de pe site-ul dedicat acestui serviciu. SMS-ul este procesat de catre operatorul de telefonie mobila din reteaua de care apartine utilizatorul, acesta fiind taxat cu pretul licentei achizitionate.

In cazul in care utilizatorul este deja abonat la un operator de telefonie mobila, suma respectiva va aparea pe factura sa lunara, iar atunci cand se foloseste o cartela preplatita, suma aferenta va fi automat dedusa din creditul disponibil.

Noile licente BitDefender se pot procura deocamdata prin SMS doar in retelele Orange si Vodafone. Perioada de valabilitate a acestora este de doua luni, cu posibilitatea de a descarca fiecare produs BitDefender pe sisteme de operare pe 32 biti sau 64 biti. Costul achizitionarii unei licente prin SMS pleaca de la 5 Euro (fara TVA), per licenta.

Pentru mai multe informatii despre noul serviciu oferit de BitDefender, va rugam sa vizitati site-ul http://sms.bitdefender.ro.

Despre BitDefender

BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. Inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. In fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) in peste 100 de tari din intreaga lume. Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati site-ul dedicat solutiilor de securitate BitDefender.

Despre Rentabiliweb

Rentabiliweb este unul din liderii sistemelor de microplati pe plan European. Milioane de sms-uri sau apeluri cu valoare adaugata provenind din peste 30 de tari tranziteaza reteaua noastra lunar. Lansat in anul 2001, sistemul de plata conceput de Rentabiliweb este folosit astazi de mii de site-uri din intreaga lume pentru a permite achizitionarea de servicii si produse cu valori cuprinse intre 0,5 EUR si 20 EUR cu un singur sms. Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati site-ul nostru www.rentabiliweb.ro.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *