Libris va intampina cu un nou design din 16 ianuarie

Libris.ro incepe anul cu vesti bune:  din 16 ianuarie 2017 se lanseaza noul site al librariei online www.libris.ro

Cea mai mare librarie online de la noi din tara: Libris.ro, va avea din 16 ianuarie o interfata noua pentru website, cu un layout clar si simplu, asa incat accesul la informatiile despre produsele  si promotiile librariei sa fie mai rapid si mai usor pentru toti vizitatorii.

desing librarie libris

Noul site va avea un motor de cautare imbunatatit, cu optiunea “live search” si pagina de cont a clientilor actualizata, cu numeroase functionalitati si informatii la zi. Astfel, veti avea posibilitatea sa pastrati in cont cate cinci adrese de livrare si facturare a comenzilor, atat in calitate de persoana fizica, cat si juridical.

Veti putea descarca facturile direct din cont si tot din cont veti putea descarca si ebook-urile comandate de pe www.libris.ro. In calitate de client Libris.ro veti regasi in contul dumneavoastra toate comenzile efectuate, precum si comentariile pe care le-ati inregistrat pe site.

Iata ce declara Laura Teposu, Director de Dezvoltare la Libris.ro„Din 16 ianuarie publicul va descoperi, pe Libris.ro, un design modern, atrativ, cald, prietenos, un site usor de utilizat, cu o pagina de cont actualizata, imbogatita cu multe functionalitati. Aceste modificari sunt gandite pentru a face cat mai placuta experienta pe care utilizatorii o au pe Libris.ro si pentru a le facilita accesul la produsele pe care le doresc, dar si la istoricul lor de navigare. Va fi un site mai aproape de client, pe care il vom rasplati, de pilda, printr-un sistem de puncte de fidelitate acordate pentru fiecare comanda. Libris.ro va avea un aer proaspat, iar deviza care ne va ghida activitatea va ramane aceea a respectului pentru oameni si carti”.

In plus, din 16 ianuarie va asteapta nu  mai putin de 10.000 de titluri de carte ce pot fi rasfoite online alaturi de carti electronice si lecturi audio, pentru a avea acces direct la tematicile abordate de autori.

De asemenea, aspectul si usurinta navigarii pe site, precum si noutatile puse la dispozitia vizitatorilor online, reprezinta unele din principalele prioritati avute in vedere de echipa Libris.

Odata cu noua versiune a acestei platforme de comert electronic, veti naviga mai usor printre rafturile cu carti si albume muzicale, indiferent de dimensiunea ecranului sau de dispozitivul pe care il utilizati.

Loredana Tudor
Marketing Manager
contact@libris.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *