Lansarea Shopdeals.ro

Nou lansat pe piata, Shopdeals este un portal de cumparaturi online si se adreseaza oricarei persoane care este interesata sa faca achizitii avanajoase ale produselor si serviciilor existente pe piata din Romania si strainatate.

ShopDealsIncepand cu 11 iulie 2011, impatimitii de cumparaturi online vor beneficia de serviciile oferite de o noua firma din era .ro-ului, care demonstreaza ca preturile mari nu ofera intotdeauna serviciile cele mai bune.

Site-ul va prezint zilnic oferte de exceptie cu discounturi de pana la 90% pentru restaurante, baruri, centre spa, concerte, produse electronice, cosmetice, servicii medicale si pentru multe altele.

Shopdeals este un portal de cumparaturi online si se adreseaza oricarei persoane care este interesata sa faca achizitii avanajoase ale produselor si serviciilor existente pe piata din Romania si strainatate.

Debutul site-ului se realizeaza prin lansarea unei tombole al carei premiu atragator este un Televizor LED – 56 cm – Full HD.

Tombola este activa in perioada 11-25 iulie 2011, iar inscrierea la aceasta se poate face prin accesarea paginii de Facebook a magazinului virtual Shopdeals.ro

Dincolo de aceste premii oferite odata cu lansarea oficiala a magazinului nostru, clientii vor avea acces la cele mai bune oferte ale furnizorilor de servicii si produse ale companiilor nationale si internationale cu dicount-uri avantajoase de pana la 90%.

Si pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, vom pune la dispozitie oferte de produse si servicii la preturi competitive pe pietele de profil, precum si oferte exclusive oferite de catre furnizorii nostri.

Prin vizitarea zilnica a magazinului nostru veti putea avea acces la oferte noi in fiecare zi, care vor avea o valabilitate intre 1 si 7 zile.

Totodata, acest magazin se doreste si un instrument de promovare si marketing pentru furnizorii de servicii, carora li se va oferi oportunitatea promovarii la scara larga a produselor si serviciilor.

Modalitatea de cumparare este facila, fiind suficienta vizitarea virtuala a magazinului si derularea pasilor mentionati in site pentru achizitionarea de servicii si produse.

Pentru siguranta clientilor, va fi utilizat sistemul ePayment, cel mai sigur sistem de procesare a platilor online si cel mai utilizat la nivel national, tocmai datorita avantajelor pe care le prezinta.

Pentru mai multe detalii accesati: www.shopdeals.ro sau www.facebook.com

www.shopdeals.ro
atanasiu@shopdeals.ro
Tel: 0726251555

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

One thought on “Lansarea Shopdeals.ro

  • 27.07.2011 at 1:28
    Permalink

    Sper sa aiba discounturi si la aoro.ro de unde imi cupar parfumurile si comsticele…asta chair fi o veste buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *