Lansarea Echoe-Eu.eu

Proiectul de cooperare europeana ECHOE – Educatie pentru patrimoniu, Educatie in aer liber, coordonat de Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura, are acum un website multilingv, accesibil la adresa www.echoe-eu.eu.

www.echoe-eu.euCu o interfata prietenoasa, website-ul prezinta informatii la zi despre proiectul educational ce implica organizatii din Romania, Italia, Austria, Belgia, Norvegia si Turcia si face publice rezultatele acestuia pe masura ce sunt dezvoltate: materialele educationale si de ndrumare metodologica destinate profesionistilor din institutii de cultura, formatorilor din domeniul educatiei adultilor, organizatiilor si companiilor furnizoare de servicii culturale, educationale si de petrecere a timpului liber.

Continutul website-ului este disponibil in limbile romana, engleza, italiana, germana, turca, flamanda si norvegiana. Sectiunea Comunitati prezinta modul in care au participat pna acum beneficiarii la activitatile din cadrul proiectului, iar cea de Rezultate contine raportul de cercetare asupra metodelor de lucru cu adultii folosite in domeniile educatiei pentru patrimoniu si al educatiei in aer liber.

Proiectul ECHOE exploreaza metode de a combina educatia pentru si despre patrimoniu cu educatia in aer liber, cu scopul de a spijini organizatiile in realizarea unor programe educationale adaptate nevoior persoanelor adulte.

Expertii implicati in acest proiect lucreaza in prezent la dezvoltarea unei serii de documente care sa ofere indrumare metodologica formatorilor si organizatiilor din domeniul educatiei si culturii.

In 2012 partenerii din proiect vor organiza ateliere pentru a prezenta si testa abordarile practice propuse.

Acest proiect este finantat cu sprijinul Comisiei Europene.

Aceasta publicatie (comunicare) reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul proiectului sau ne puteti contacta:
Adina Dragu, manager de proiect
adina.dragu@cppc.ro
http://www.cppc.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *