Lansarea companiei de internet Navidoo

“Inca de la inceputul anului trecut, cand am preluat compania New Media, ne-am anuntat intentia de a ne dezvolta in domeniul comunicarii interactive”, a declarat Zoltan Szigeti, presedinte The Group.

“Suntem consecventi in aceasta directie si am identificat in domeniul internetului oportunitati mult mai vaste decat cele explorate pana acum. Ne-am propus sa pasim in domeniul dezvoltarii de platforme tehnologice pentru comunicare, asa incat s-a nascut firesc si agentia Navidoo”, a adaugat el.

Serviciile de comunicare interactiva pe care le va dezvolta Navidoo vizeaza exploatarea internetului ca mediu de comunicare, crearea de continut pentru media digitala, e-commerce, SEO, technical si user experience, precum si gestionarea destinului brandurilor in lumea virtuala.

afaceri pe internetAgentia va fi condusa de Vlad Stan, in calitate de Managing Partner.

“Propunerea The Group pentru a forma si dezvolta aceasta companie a fost onoranta pentru mine. Am simtit ca sunt antreprenori, ca si mine. In plus, au demonstrat deja succesul construind in trei ani un grup de comunicare ce a depasit 51 milioane euro ca cifra de afaceri. Succesul spiritului antreprenorial si-a spus cuvantul si eu sunt fericit sa construim impreuna mai departe o curba ascendenta de izbanzi”, a declarat Vlad Stan.

“In acest moment lucram deja la mai multe proiecte si vizam toate oportunitatile pe care le ofera internetul ca domeniu al comunicarii”, a incheiat acesta.

The Group este cel mai extins si inovativ grup de comunicare din Romania. Include 13 agentii specializate in industria comunicarii, Brandstalk (ageniie de creatie), BT Production (agentie de productie publicitara), My Media (agentie de dezvoltare continut media), House of Media si Media Investment (agentii de media), The Media Partnership (agentie specializata in buying si optimizare), New Media (agentie de comunicare interactiva), Nicola Porter Novelli (agentie de relatii publice), Q Research (agentie de cercetare), Postercom (agentie de outdoor), Touch Communication (agentie de comunicare directa), Innovaty (agentie de productie audio-video), Events&Production (agentie de below the line).

The Group a fost fondat in 2005, are 250 angajati, peste 80 clienti, companii locale si multinationale si a atins o cifra de afaceri peste 51 milioane euro in 2007

Vlad Stan este unul dintre initiatorii comunicarii prin internet din Romania.

In urma cu opt ani, el a infiintat Vodanet Media, unde si-a pastrat calitatea de actionar dupa ce, pana la sfarsitul anului trecut, a fost General Manager.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *